El Reial Madrid no ha pogut sumar els tres punts en la seva visita al camp del Betis (1-1). Després d'un partit molt igualat, que ha tingut moments dominats per ambdós equips, ni el gol de Bellingham al minut 53, ni el de Ruibal al 66 han estat suficients per desequilibrar el resultat. El conjunt de Manuel Pellegrini ha estat a punt d'obtenir la recompensa de la victòria en el darrer minut de partit, però la fusta de la porteria defensada per Lunin ha negat la diana d'Isco. Amb tot, un empat que iguala encara més la lluita per la primera posició, ja que si el Girona guanya demà contra el Barça, es col·locarà com a líder en solitari. D'altra banda, en el partit de demà, l'elenc blaugrana tindrà l'oportunitat d'apropar-se a dos punts dels blancs.

Ocasions a les dues àrees, però sense encert

L'inici de partit al Benito Villamarín ha tingut Rodrygo Goes com a protagonista. Tal com venia succeint en els darrers partits del Reial Madrid, el davanter brasiler, partint des del sector esquerre arran de la lesió de Vinícius JR, ha estat el far de l'atac del conjunt de Carlo Anclotti. En els primers 30 minuts, l'11 merengue ha estat capaç de crear fins a tres ocasions de gol. La primera d'elles, no ha acabat en penal després d'una criticada decisió de Soto Grado; la segona, ha finalitzat al fons de la xarxa amb un xut sense oposició de Brahim Díaz des de dintre de l'àrea petit, però el linier ha anul·lat la diana per un fora de joc previ; mentre que la tercera ha estat un xut del paulista que Rui Silva ha rebutjat sense problemes.

Rodrygo Goes, superando un defensor durante el Betis - Real Madrid / Foto: EFE
Rodrygo Goes, superant un defensor del Betis / Foto: EFE

Tanmateix, quan el gol visitant semblava que estava a punt d'arribar, el Betis s'ha ajustat en defensa i ha començat a neutralitzar les arribades del Reial Madrid. Això ha generat un escenari més igualat, que ha donat ales als andalusos per començar a animar-se en atac. Wilian José ho ha intentat amb un xut des de la frontal de l'àrea, que ha marxat desviat per un pèl, mentre que Ayoze Pérez no ha pogut sorprendre un Lunin que, amb una aturada de pes, ha enviat el partit al descans amb un combatut 0-0 reflectit en el marcador.

Bellingham i Ruibal firmen l'empat final

L'inici de la segona part ha seguit les petjades dels darrers minuts del primer acte. El Betis es trobava més còmode i l'afició local intentava bolcar el joc cap a la porteria blanca. Isco ha aparegut dintre de l'àrea al minut 50 per concloure una genial passada de Ruibal, però el porter ucraïnès ha tornat a salvar el conjunt de Carlo Ancelotti. I mentre el Betis ha desaprofitat la primera ocasió que han tingut a la segona meitat, qui no ha fet el mateix ha estat Jude Bellingham.

Jude Bellingham anotando un gol en el Betis - Real Madrid / Foto: EFE
Jude Bellingham, just abans d'estrenar el marcador / Foto: EFE

El migcampista anglès ha recollit una passada a l'espai de Luka Modrić i, després d'un fabulós control de pit, ha superat Rui Silva amb un xut creuat. La 12a diana de l'exfutbolista del Borussia Dortmund a la Lliga semblava un gerro d'aigua freda massa gran per al Betis, però, res més lluny de la realitat, només 13 minuts més tard, Ruibal ha tornat a igualar el dual amb xut llunyà imparable per a Lunin. Finalment, després d'uns minuts plens d'intensitat, en els quals Isco ha enviat una pilota al pal al minut 90, cap dels dos equips ha pogut desestabilitzar la balança i el Reial Madrid es deixa dos punts que ajusten encara més la lluita per la primera plaça de la Lliga.