El Reial Madrid s'emporta els punts en el dia de la tempesta i dels gols anul·lat contra l'Eibar. Marco Asensio i Karim Benzema han decidit el partit (2-0).

Els primers gols en fora de joc

Després d'uns dies de descans dels partits de clubs, ha tornat la Lliga Santander. I sembla que tothom ha tornat sabent què hi ha encara en joc. El Madrid, lluny del seu millor joc, ha tornat a oferir un espectacle de mínims. Com si fos de pretemporada. Complicat que un dissabte d'abril, amb sol i bon temps, algú hagi pogut veure el partit sencer disputat a l'Estadi Alfredo Di Stéfano.

Els dos equips, amb l'obligació de guanyar, però amb molt poques ganes de fer-ho. S'ha notat que alguns feia dies que no estaven en dinàmica del primer equip. I la falta de ritme ha provocat que es jugués un futbol poc vistós a l'estadi madrileny.

Benzema Real Madrid EFE

Benzema queixant-se durant el partit / EFE

Ni el Reial Madrid recordava com atacar, ni un Eibar en zona de descens sabia com fer-li mal al conjunt blanc. Algun detall d'Isco, abonant-se a fer sotanes als rivals, i alguna amenaça de Benzema. Precisament, ha estat el davanter francès qui al minut 6 ha marcat un gol, però ha estat anul·lat per fora de joc. Benzema ja havia avisat, però ha quedat clar que li faltava punteria.

I fins que al minut 22 Asensio no ha enviat una falta al travesser, els de Zinédine Zidane no han recordat que havien de guanyar el partit. Aleshores, una marxa més per a l'equip blanc, i el mateix desànim per a un Eibar que només s'encomanava a les idees del ja internacional absoluto espanyol Bryan Gil.

I abans del descans, doble gol d'Asensio. El primer l'ha anul·lat el VAR per un mil·limètric fora de joc. I al minut 40, el segon ha acabat pujant al marcador. Molt bona recuperació de Casemiro i definició magistral d'Asensio tot sol davant del porter rival.

Asensio Lucas Vázquez celebración  EFE

Asensio celebrant el primer gol legal del partit / EFE

Una perillosa tempesta

Però a la segona part tot ha canviat. Bryan Gil, lesionat, ha abandonat el camp. I l'Eibar ha fet un pas en fals endavant. Asensio ha seguit manant i creant perill. I el temps ha dit la seva.

Pluja i molt vent a Valdebebas, que han posat la por a cos del Madrid. Canvi radical. Courtois ha evitat que acabés en gol una cessió que s'ha complicat per culpa del vent. I aleshores l'Eibar ha cregut en els punts durant uns minuts.

Courtois Real Madrid EFE

Courtois salvant el gol de l'empat / EFE

L'esperança basca ha durat fins que al minut 71 Casemiro ha marcat. I novament un gol blanc ha estat anul·lat per un fora de joc. Però Benzema, que no estava tenint el seu dia, ha sentenciat al minut 73. I amb el gol de la sentència blanca ha marxat la tempesta.

Al final, cap complicació més i tres punts més per al Reial Madrid per seguir lluitant per la Lliga Santander. Ara és el torn del Barça i de l'Atlètic de Madrid.

Imatge principal: Asensio celebrant el seu gol contra l'Eibar / EFE