El Reial Madrid ha salvat aquest dissabte un moment delicat contra el Sevilla i ha blindat el lideratge. L'equip blanc s'ha vist amb 1-1 al marcador en el minut 78 i davant d'un rival que estava molt bé plantat al terreny de joc. L'equip d'Ancelotti, tanmateix, és demolidor, i en dos minuts ha marcat dos gols, en un contraatac i amb una puntada de Fede Valverde, per obligar el Barça a guanyar aquest diumenge si no vol veure allunyar-se la Lliga.

Malgrat acumular partits importants a les cames, Carlo Ancelotti no es fiava d'un Sevilla en creixement, per la qual cosa ha alineat al seu millor onze possible, amb la baixa obligada de Karim Benzema. Courtois ha tornat a l'alineació, després de superar la seva última lesió, mentre que la línia defensiva ha estat per a Carvajal, Militao, Alaba i Mendy. En el centre del camp han jugat Tchouaméni, Modric i Kroos, mentre que en atac han jugat Vinícius, Fede Valverde i Rodrygo, el 9 de l'equip amb Benzema a la infermeria.

Modric Reial Madrid celebració / Foto: EFE
Modric, després de marcar l'1-0 en el Reial Madrid-Sevilla / Foto: EFE

Modric inaugura el marcador després d'un error

El partit ha estat marcat per un greu error de Muriel tot just començar. El sevillista ha perdut la pilota davant de Vinícius, que ha guanyat la línia de fons i li ha donat el gol a Modric, que només ha hagut d'empènyer la pilota al fons de les xarxes (5). El gol ha deixat tocat al Sevilla, que durant diversos minuts ha perseguit la pilota davant d'un Reial Madrid que ha tocat a pler. En el minut 11, això sí, el Sevilla podria haver empatat, en una càrrega de Dani Carvajal a Lamela molt polèmica que podria haver estat penal. Ni l'àrbitre ni l'encarregat del VAR no ho han considerat així. En el minut 19, David Alaba ha fregat l'escaire en un llançament de falta i poc després ho ha intentat Rodrygo, amb un xut desviat.

La primera ocasió del Sevilla no ha arribat fins a la mitja hora de joc, en una rematada de Montiel que Tchouaméni ha pogut tallar. L'equip de Sampaoli, a poc a poc s'ha anat acomodant, tenint més pilota, encara que no aconseguia generar perill clar. Les millors oportunitats abans del descans, de fet, han estat per al Reial Madrid, però Modric, molt ben posicionat, ha disparat mossegat, mentre que Vinícius ha fallat quan ho tenia tot de cara per superar Bono.

Carlo Ancelotti Reial Madrid / Foto: EFE
Carlo Ancelotti, donant ordres als seus jugadors / Foto: EFE

El Sevilla empata, però sucumbeix davant d'un Madrid mortífer

En l'inici de la segona part ja s'ha pogut apreciar que alguna cosa havia canviat. El Sevilla ha fet un pas endavant i se n'ha anat descaradament cap a la porteria de Courtois. I el risc no ha tardat a donar els seus rèdits, ja que en el minut 54 ha arribat l'empat. Passada espectacular a l'espai de Montiel a Lamela i l'argentí supera Courtois amb un toc subtil. El gol ha atemorit el Reial Madrid, que ha perdut la pilota davant d'un Sevilla crescut. Només 3 minuts després, Isco ha disparat el lateral de la xarxa i tot seguit ha estat Lamela, que ho ha intentat amb un xut desviat.

El Sevilla ha desaprofitat el seu moment i el Reial Madrid ha tornat a aconseguir el control. En el minut 70, Rodrygo ho ha intentat amb un xut col·locat després d'un gran retall. I a la següent acció ha pogut marcar Vinícius, però ha disparat fora amb la porteria buida. Finalment, el Reial Madrid ha aconseguit el 2-1, que ha arribat en un contraatac. Passi al buit de Marco Asensio per a Vinícius, que li regala el gol a Lucas Vázquez (79). I just després ha arribat la sentència, en un obús de Fede Valverde que ha entrat per l'escaire. Partit tancat.