Sergio Ramos no ha tingut el seu partit. En el dia que el central andalús s'ha convertit en l'internacional amb més partits en tota Europa (177), superant Gianluigi Buffon, Espanya no ha pogut passar de l'empat contra Suïssa (1-1) i només li valdrà guanyar Alemanya en l'últim compromís de la fase de grups de la Nations League.

Ramos falla dos penals

Ramos ha fallat en la marca del primer gol dels suïssos i després ha fallat fins a dos penals. De fet, ha estat Sommer qui els ha aturat. Els de Luis Enrique han tingut la victòria als seus peus, però han fallat en els moments decisius.

Gerard Moreno ha marcat en els últims minuts, però Espanya s'ha quedat sense temps i haurà de derrotar Alemanya el pròxim dimarts. El que està en joc no és poc: l'accés a la final four de la Nations League i només es classifica el primer de grup. Els alemanys han fet la seva feina contra Ucraïna (3-1).

Freuler ha estat qui ha obert la llauna amb un autèntic golàs i els suïssos han presentat una bona imatge aquesta nit. Unai Simón ha estat el porter titular, però ha tingut una errada que podria haver-li costat el lloc: sort ha tingut de Ramos que ha salvat la segona diana dels locals.

Quan quedaven 10 minuts, Elvedi ha fet un altre penal i ha vist la vermella. Però el xut de Ramos ha estat ridícul, Sommer l'ha aturat amb facilitat. Els espanyols s'han quedat sense temps i hauran de buscar el triomf contra Alemanya.