Netflix no dona puntada sense fil i el gegant audiovisual desembarca en el tennis amb una de les grans vetllades que es poden veure en l'esport de la raqueta. Carlos Alcaraz i Rafa Nadal, els dos millors tennistes espanyols, es donen cita a Las Vegas, el pròxim 3 de març de 2024, per protagonitzar una exhibició produïda per la mateixa plataforma, que ha estat la que ha anunciat l'enfrontament entre el mallorquí i el murcià. D'aquesta manera, el gegant audiovisual torna a apostar per l'esport en el seu contingut, com ja va fer amb la 'Copa Netflix' de golf, on van participar diversos pilots de Fórmula 1.

Encara que no és l'única. Netflix ja ha produït diverses sèries relacionades amb l'esport com, Fórmula 1: Drive to Survive, Break Point, Tour de France o Quarterback. El Michelob ULTRA Arena en Mandalay Bay Resort and Casino acollirà un dels duels que més interès susciten al món del tennis, que es podrà veure per streaming a través de Netflix. L'enfrontament, més enllà de tenir els dos millors tennistes espanyols de l'última dècada, serà històric, ja que serà el primer a retransmetre's per aquesta plataforma.

Arriba 'The Netflix Slam' amb Alcaraz i Nadal com a protagonistes

L'interessant duel pertany a una cita que s'havien donat ambdós tennistes la passada temporada, abans de la lesió al psoes del de Manacor en l'Open d'Austràlia. Fa un any, el desembre de 2022, es va anunciar l'esmentada exhibició, no obstant això, la lesió del balear va obligar a posposar-la. En aquell moment, Alcaraz era el número 1 del rànquing ATP, amb Nadal just per darrere. Ara, malgrat la caiguda en picat del veterà tennista, a la cita no li faltarà emoció. En els tres enfrontaments haguts fins ara, Rafa se n'ha emportat dos, i Carlos un.

"Estic molt emocionant per visitar per primera vegada Las Vegas, una de les ciutats més icòniques i entretingudes del món. També em ve molt de gust jugar amb Carlos. Estic segur que serà una nit fantàstica de tennis", ha assegurat Rafa Nadal, segons un comunicat de Netflix.

rafa nadal open australia / EFE
Rafa Nadal durant l'Open d'Austràlia 2023 / Foto: EFE

"Em sento molt feliç de compartir la pista amb Rafa a Las Vegas. És un dels millors jugadors de tots els temps, per descomptat, i els seus rècords i èxits parlen per si sols. Rafa és un dels millors del 'tour' i espero amb ànsies el nostre partit el 3 de març", ha dit, per la seva part, Carlos Alcaraz.

Un calendari ple d'exhibicions per a Alcaraz

La data escollida per delectar-nos amb aquesta exhibició és el 3 de març de 2024, just 24 hores després de produir-se la final del torneig d'Acapulco, un torneig que tant Nadal com Alcaraz solen jugar quan estan bé físicament. D'altra banda, uns dies després del duel, es disputarà l'Indian Wells, el primer Masters 1000 de la temporada. A més, el murcià va confirmar la seva presència en l'ATP 500 de Río, que acaba el 25 de febrer.

Carlos Alcaraz saludant el públic després de guanyar en Roland Garros / Foto: EFE
Carlos Alcaraz saludant el públic després de guanyar en Roland Garros / Foto: EFE

Així doncs, Alcaraz suma una nova exhibició al seu calendari. A la ja esmentada, cal afegir les que disputarà el 27 de desembre davant de Novak Djokovic, a Riad, la que jugarà davant de Roberto Bautista, un dia després, a Múrcia i la que tindrà lloc els dies 10 i 12 de gener a Melbourne davant de rivals per conèixer.