Rafa Benítez és molt a prop de convertir-se en el nou entrenador del Celta de Vigo. Tindrà com a missió tornar al conjunt gallec a la zona tranquil·la de la taula a La Liga Santander, després d'una temporada molt complicada, en la qual han tingut dos entrenadors, i no van aconseguir certificar la permanència fins a l'última jornada, quan van guanyar el Barça. A més, és molt probable que es quedin sense una de les seves grans estrelles.

Perquè Gabri Veiga ha comunicat que no vol renovar, i té moltes ofertes, sobretot, des de la Premier League. Els 40 milions d'euros de la seva clàusula de rescissió són una xifra molt baixa, i l'Arsenal de Mikel Arteta és el favorit per emportar-se'l. Així que l'extècnic de Liverpool, Chelsea, Inter de Milà, Newcastle United o València haurà de fer plans sense ell, i ha escollit el seu substitut: Sergio Arribas, del Reial Madrid.

El veterà mànager de 63 anys d'edat demanarà a Florentino Pérez que li faci un favor, i l'enviï a préstec a una de les grans joies que hi ha actualment a la pedrera. En el Santiago Bernabéu no té espai, i Carlo Ancelotti no compta amb l'hàbil mitja punta nascut l'any 2001, qui ja ha advertit que no té intenció de continuar jugant al Castilla, independentment que aconsegueixin l'ascens a La Liga SmartBank.

Així que un se n'anirà cedit, i tot feia indicar que acabaria en el Getafe. No obstant això, en un gir dramàtic dels esdeveniments, la seva destinació pot trobar-se a Balaídos. I juntament amb ell, Benítez també ha sol·licitat una altra peça que no entra en els plans de 'Carletto', encara que en aquest cas, arribaria traspassat. Ens referim a Álvaro Odriozola, que ha estat un dels futbolistes que menys minuts ha tingut al llarg de la temporada, sent titular tan sols una vegada.

La seva marxa està assegurada, i el Madrid busca un comprador. S'ha especulat amb una tornada a la Reial Societat, o amb el seu aterratge en el Athletic Club de Bilbao, però ara apunta al Celta.

Florentino Pérez demanarà menys de 10 milions d'euros per Odriozola

Això sí, Florentino Pérez no regalarà Odriozola, pel qual va desemborsar 30 milions d'euros el 2018. Encara té contracte en vigor, i si Benítez el vol de veritat, hauria de pagar.

Encara que no demanarà gaires diners, i es conformarà amb menys de 10 'quilos'.