Comença el mes de desembre amb més espectacle al Mundial de Qatar 2022. Qui juga avui, 1 de desembre? Doncs tenim quatre partits aquest dijous. És el dia que es decideixen dos grups més, amb la disputa de l'últim duel d'Espanya a la fase de grups. Quatre grans enfrontaments a Qatar mentre tothom ja pensa en els vuitens de final.

🟢 Els must de les últimes hores al Mundial de Qatar 2022
 

Horari i on veure els partits del Mundial 2022 (1 de desembre)

Preneu nota dels horaris dels partits d'aquest dijous del Mundial 2022. Els duels es jugaran a les 16.00 hores i a les 20.00 hores, en dos torns de dos partits. El primer que es resol és el Grup F, amb un Croàcia-Bèlgica a vida o mort i un Canadà-Marroc amb tot a favor dels africans, ja que els americans estan matemàticament eliminats. I en el torn de la nit es juga un Japó-Espanya clau i un Costa Rica-Alemanya encara més determinant del Grup E. Els quatre classificats del dia es creuaran als vuitens de final.

On podeu veure els partits d'aquest dijous 1 de desembre? Recordeu que els podràs veure per Movistar, per Gol Mundial i per RTVE. En aquesta ocasió el duel d'Espanya i el de Bèlgica es podran veure per obert.

Horaris i on veure tots els partits del Mundial de Qatar 2022 (a Espanya)
 

Partits del 1 de desembre al Mundial de Qatar 2022

Grup F Jornada 3 Croàcia-Bèlgica 16.00h
Grup F Jornada 3 Canadà-Marroc 16.00h
Grup E Jornada 3 Japó-Espanya 20.00h
Grup E Jornada 3 Costa Rica-Alemanya 20.00h