Des de la plataforma Més que una moció estan intentant tirar endavant una moció de censura contra Bartomeu per evitar que el mandat del president del Barça s'allargui fins al cap de setmana del 3 i 4 d'abril del 2021, la data prevista per a les eleccions a la presidència del Barça.

Aquesta plataforma, que ja ha aconseguit prop de la meitat de les signatures necessàries per intentar derrocar Bartomeu al capdavant del Barça, encara ha de sumar unes 9.000 signatures més per poder seguir amb el procés que implica una campanya com aquesta. Un cop solucionat l'atac informàtic que han denunciat, ja es poden tornar a consultar els 118 punts on els socis poden desplaçar-se per presentar la seva signatura contra Bartomeu i que estan disponibles a l'enllaç que apareix al tuit següent.

Des de Més que una moció encoratgen els socis descontents amb Bartomeu a no esperar a les eleccions i fer-lo fora abans, per això han desenvolupat aquesta xarxa de locals on es poden presentar les signatures. També demanen que aquells que es desplacin a aquests punts per signar ho facin amb el DNI fotocopiat, per tal d'evitar problemes i agilitzar els tràmits.

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat