La Policia Nacional espanyola ha deportat a Argentina a Maxi Mazzaro, un dels líders dels ultres de Boca Juniors, que s’havia desplaçat fins a Madrid per veure la final de la Copa Libertadores entre River i Boca al Santiago Bernabéu.

Segons ha informat el cos de seguretat, Mazzaro va ser detectat en un dels dispositius que es va dur a terme per garantir la seguretat del partit. L’ultra de Boca Juniors havia estat considerat prèviament com un dels barra brava més significatius i perillosos del club argentí i compta amb diversos antecedents penals.

D’altra banda, aquest dimarts el diari Marca va informar que Rafa Di Zeo, el número u de La Doce Boca -una de les ales més violentes del club xeneize a la qual també pertany Mazzaro- tenia via lliure per entrar a Espanya ja que la jutgessa argentina Sabrina Namer l’havia autoritzat a sortir del país.

Segons el mateix diari, això sí, les autoritats del país sud-americà han establert que Di Zeo, com la resta d'ultres, estaran vigilats per 12 funcionaris argentins: cinc policies (que ja els van controlar al Mundial de Rússia) i set responsables civils del Ministeri de Seguretat de la Nació.