Gerard Piqué ha abaixat la persiana de Kerad Games, la seva empresa de videojocs, per culpa de les pèrdues, segons informa El Español.

L'empresa, amb seu a Sant Just Desvern, es va constituir a finals del 2011 amb un capital inicial de 50.000 euros i el seu propòsit era el desenvolupament i la comercialització de jocs en línia per a tot tipus de xarxes i dispositius. El pare del futbolista del Barça, Joan Piqué Rovira, era l'administrador únic de la companyia.

Kerad Games ha produït durant aquests anys tres jocs per a mòbil: 'Golden Manager', 'Trivia League' i 'Stop&Goal'. D'aquests tres videojocs, només 'Golden Manager' es pot considerar exitós després d'arribar als 10 milions d'usuaris registrats. La bona acollida d'aquest simulador de futbol, però, no va poder frenar les pèrdues de la companyia, que han acabat liquidant-la.

Piqué, segons aquesta informació, ha decidit no injectar més capital a l'empresa, pel que Kerad ja és història. Les pèrdues, superiors als dos milions d'euros, eren una llosa massa gran. El tancament ha implicat l'acomiadament de 5 treballadors, tot i que el gruix de la plantilla ha acabat reubicada a eSports Media Rights, una empresa que engloba els negocis del futbolista relacionats amb els esports electrònics.

Una inscripció d'aquest dijous al Boletín Oficial del Registro Mercantil comunica la dissolució voluntària de Kerad i assegura que el pare de Piqué i Arturo Canales Camps assumeixen ara els càrrecs de liquidadors de la resta de societat. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat