Pep Guardiola no esquiva les polèmiques i ara deixa de banda el Reial Madrid. El tècnic del Manchester City reflexiona i no inclou el club blanc entre els millors equips de l'última dècada, cosa que sí hi posa el Barça.

Preguntat per la possibilitat que el City faci història i aconsegueixi guanyar la Supercopa, la Premier League, la FA Cup, la Copa de la Lliga i la Champions, fent un ple de títols, Guardiola ha començat una reflexió que l'ha portat a qüestionar-se quins han estat els millors clubs dels últims anys.

A l'entrenador català no li serveix que el club blanc hagi aixecat quatre Champions en aquest període i li dona més valor a la regularitat en les competicions de la Lliga i la Copa en les grans lligues europees. "Quins són els millors equips de l'última dècada? Juventus, Bayern i Barça. Aquests han estat els tres millors. Per què? Perquè cada temporada guanyen la seva Lliga, cada temporada guanyen la Copa, cada temporada hi són perquè són els millors".

pep guardiola city

Manchester City

Però Guardiola també afegeix que tot i que el Manchester City mai podrà ser com ells, poden "imitar-los, no igualar-los perquè és difícil". "De vegades tens sort, altres no, però cal ser-hi", explica.