El Manchester City ha decidit renunciar a la contractació de Pablo Paéz 'Gavi', i oblidar-se d'ell. Encara que era un jugador molt interessant per a Pep Guardiola, saben que acabarà renovant el seu contracte amb el Barça. I no faran cap esforç ni provaran d'impedir que això passi, ja que han centrat els seus esforços en un altre fitxatge. A més, l'internacional espanyol ha deixat molt clar que no vol canviar d'aires, i que pel seu cap només contempla la possibilitat de seguir a les ordres de Xavi Hernández.

Agraeix l'interès de l'entitat 'skyblue', i de la resta de pretendents, però creu que el millor per a la seva carrera és seguir en el Camp Nou. Així que aviat firmarà l'extensió del seu contracte, doncs seria molt a prop de tancar l'acord amb Joan Laporta, i pujarà la clàusula de rescissió que té des dels 50 fins als 100 milions d'euros. En l'Etihad Stadium, com comentàvem, han decidit esborrar el seu nom de l'agenda, almenys ara per ara, i poc han tardat a iniciar les negociacions per un altre crack.

En aquest cas, el protagonista és Kalvin Phillips, capità i estrella del Leeds United. Malgrat haver aconseguit la salvació en l'última jornada de la Premier League, té decidit que se n'anirà aquest estiu. El projecte que hi ha allà se l'ha quedat molt petit, i té clar que ha de seguir amb la seva evolució en un altre conjunt. Altrament, corre el risc d'estancar-se, i pot posar en perill la seva participació en el Mundial de Qatar.

Així que provarà de marxar d'Elland Road, i el City és el clar favorit a aconseguir els seus serveis. Malgrat que també ha sonat per al Liverpool, el Chelsea o el Manchester United, és l'oferta que li presenten els de Guardiola la que més el convenç. A nivell econòmic és irrefusable, i a nivell esportiu li poden assegurar títols cada temporada. I podria complir un dels seus somnis, que és participar en la Champions League.

Haurà de lluitar per assentar-se com a titular indiscutible, però li prometen que pot tenir un paper molt important, i seria el successor de Fernandinho, que va anunciar la seva sortida fa un temps, després de gairebé una dècada en el club.

El Leeds demanarà molts diners per Phillips

Això si, no serà un traspàs senzill ni barat per al City. Perquè el Leeds demanarà molts diners a canvi de deixar sortir Phillips, concretament, uns 60 milions d'euros.

Pep Guardiola preocupat Manchester City EFE
Pep Guardiolaç/ EFE

L'internacional anglès es podria convertir en el segon fitxatge galàctic per a Guardiola aquest estiu, després d'Erling Braut Haaland.