Pep Guardiola, millor entrenador de la temporada a Anglaterra, renova amb el Manchester City. L'entrenador de Santpedor amplia dos anys la seva vinculació amb el club citizen, fins al 2021.

Guardiola va arribar a Manchester l'estiu del 2016 amb l'objectiu d'escriure la història del City, un club amb molts diners que buscava construir una identitat pròpia. Dos anys després, l'equip tanca la seva millor temporada després de guanyar la Premier League i la Copa de la Lliga. 

El títol de lliga ha vingut acompanyat de molts rècords. El seu City ha estat el primer en arribar als 100 punts en la màxima categoria del futbol anglès i ha establert un nou registre de gols i victòries en una temporada de Premier.

Si Guardiola compleix el seu nou contracte sumarà cinc temporades a Manchester, més que a Barcelona i Munic. "Estic molt content i satisfet. És un plaer treballar aquí i intentarem donar el millor de tots nosaltres junts en els pròxims anys. Com a tècnic has de sentir-te a gust amb els jugadors i jo em sento bé", ha dit el tècnic català en declaracions al web del club.

Guardiola, que ha guanyat 77 dels 113 partits al capdavant del City, es marca la Champions League com el seu màxim objectiu a curt termini. L'equip, dirigit des dels despatxos per Ferran Soriano i Txiki Begiristain, té el repte de traslladar a Europa la seva superioritat als camps anglesos.