L'adeu de Paulinho Becerra ja és una realitat. El Guangzhou Evergrande xinès ha fet oficial l'arribada del migcampista brasiler una temporada després de vendre'l al Barça.

El club de la Superlliga xinesa, a través del seu web i sense oferir més detalls de l'acord, torna a obrir-li les portes a Paulinho: "Benvingut de nou". 

El mateix jugador, de vacances després de caure eliminat del Mundial de Rússia, ja va reconèixer que tenia dues ofertes sobre la taula i que les havia de tractar amb el seu agent. Dos dies després, Paulinho acaba acceptant l'oferta del seu antic club, que li millora el sou.

El Barça, amb un breu comunicat, ha fet públic que el futbolista marxa cedit amb una opció de compra per part del Guangzhou.

La seva baixa allibera una plaça d'extracomunitari, però suposa un contratemps per a l'àrea esportiva, que haurà de reformular les prioritats en aquest mercat d'estiu. L'arribada d'Arthur, migcampista de 21 anys, no cobrirà a curt termini el buit que deixa Paulinho.

Ernesto Valverde es queda sense un dels seus actius més singulars i utilitzats. Paulinho, de 29 anys, va aterrar al Camp Nou entre interrogants, però va necessitar poc temps per convéncer bona part dels escèptics amb números: 9 gols en 49 partits.