Pau Gasol, que s'està recuperant d'una lesió al peu, de la qual és optimista, ha revelat quines opcions de futur es planteja abans de la retirada. Les idees del pivot català són jugar la seva última temporada com a professional al Los Angeles Lakers, que seria "atractiva", i també ho seria acabar jugant a Europa al Barça.

"Una última temporada als Lakers és atractiva, acabar al Barça és atractiu, però caldrà veure les possibilitats reals i veure quina situació convindria millor per a les circumstàncies de moment", ha considerat Gasol durant una roda de premsa virtual de presentació de la 'Pau Gasol Virtual Academy by Santander'.

El dues vegades campió de l'NBA amb els Lakers ha assegurat que té "bones sensacions" en la recuperació de la fractura en un os del peu esquerre i que l'aturada de la pandèmia del coronavirus li ha donat "més temps" per recuperar-se "més tranquil". "La meva idea és recuperar-me i no pensar en situacions específiques, anar pas a pas, i si veig que el meu peu aguanta i està recuperat, veure quina és la millor situació", ha afegit.

Pau Gasol Efe

EFE

Per acabar, també ha marcat el seu possible final de carrera al 2021, just després dels Jocs Olímpics de Tòquio: "El que m'agradaria, la meva idea, és arribar, donar-me l'oportunitat de participar, era el meu objectiu aquest any, amb el retard dels Jocs guanyo una mica de temps, però és veritat que el temps passa per a tots, així que veurem".