Commoció a Turquia. Omar Elabdellaoui, lateral noruec que juga al Galatasaray podria perdre la vista després de patir un accident mentre celebrava l'Any Nou amb petards i focs artificials.

L'internacional noruec es troba ingressat a l'hospital amb ferides molt greus a les mans i als ulls, fins al punt que la seva visió corre perill. "Omar va rebre primers auxilis després del desafortunat accident. El mal als seus ulls només serà evident després d'un examen més detingut. Ara està completament conscient i no hi ha risc de mort", ha explicat el Galatasaray a través d'un comunicat.

Omar Elabdellaoui, després de fitxar pel Galatasaray

Omar Elabdellaoui, després de fitxar pel Galatasaray / Galatasaray

El Galatasaray s'aboca amb el seu jugador accidentat

Tan bon punt van ser conscients de la gravetat de l'accident, Fatih Terim, llegendari tècnic del Galatasaray, Arda Turan capità del primer equip, i Abdurrahim Albayrak, vicepresident del club, es van desplaçar fins a l'hospital, on encara segueixen, per donar suport i companyia al jugador accidentat. "És un esdeveniment trist. La moral d'Omar és bona. L'ull és un dels nostres òrgans més sensibles. Tot va bé, l'esperança mai no ha de cessar. Crec que hem d'esperar 1-2 setmanes", ha explicat Mustafa Cengiz, president del Galatasaray.

"Té la capacitat de veure, però seria molt precipitat dir alguna cosa sobre com serà en el futur. No puc dir el tant per cent de visió que tindrà. A causa d'una simple taca, la visió pot canviar molt. L'endemà, si es treu aquesta taca, la visió pot augmentar. Tècnicament parlant, és una cremada termoquímica", ha explicat, per la seva part, el metge que ha tractat Elabdellaoui.

GalatasarayPortadaOmar Elabdellaoui és titular indiscutible en el Galatasaray de Fatih Terim / Instagram / Omar Elabdellaoui

Polèmica per la filtració d'unes fotos després de l'accident

A part de per l'accident per si mateix, al si del Galatasaray estan molt consternats per les imatges que han circulat per les xarxes socials mentre el jugador estava sent traslladat amb l'ambulància. "L'oficial d'ambulància fa fotos i les comparteix a les xarxes socials. És una pena. És un pecat", ha lamentat amb rotunditat Abdurrahim Albayrak, vicepresident del club.

"Aquesta persona té 3 fills, el Galatasaray té 30 milions de fanàtics. Hi ha milers de persones, famílies i amics preocupats al seu país. A quina consciència li pot servir una fotografia així? Quina vergonya, no és pecat? Seguirem aquest fet fins al final".

 

Imatge principal: Omar Elabdellaoui, en un partit d'aquesta temporada del Galatasaray / Instagram / Omar Elabdellaoui