Neymar Jr ha viatjat aquest dimarts a Madrid per poder viure en directe el gran espectacle de la nova Copa Davis de Gerard Piqué. El jugador brasiler, segons ha avançat RAC1, s'ha desplaçat fins a la capital espanyola per poder ser a la Caja Mágica per veure i gaudir, des d'una llotja vip, de la fantàstica competició que ha organitzat el seu bon amic.

L'astre brasiler es trobarà amb Piqué, president, soci i fundador de l'empresa Kosmos, principal promotora de la competició. El central català també serà present aquest dimarts al pavelló de Madrid. Com ja va confirmar la setmana passada en diverses entrevistes, Piqué intentarà assistir a tants partits com pugui recordant que pel central l'esdeveniment principal és poder entrenar i preparar bé el pròxim compromís a la Lliga contra el Leganés aquest dissabte.

Gerard Pique Neymar Instagram

@3gerardpique

Aquest dimarts tornaran a coincidir els dos amics en un gran esdeveniment. Aquestes trobades ja fa temps que se succeeixen sobretot en tornejos de pòquer, joc al qual tots dos són molt aficionats. És també conegut que Neymar, que va expressar la seva voluntat aquest estiu de tornar a can Barça, sempre que pot, s'escapa de París per visitar els seus excompanys. Fa tan sols unes setmanes, se'l va poder veure per Barcelona amb el seu company a la selecció Arthur.