El cas Neymar ja s'ha acabat en termes futbolístics però segueix portant feina als despatxos. I és que segons Globoesporte, el nou jugador del PSG està disposat a portar el Barça a la FIFA per reclamar el cobrament dels 26 milions d'euros de prima de renovació que el club blaugrana i el propi futbolista van acordar l'octubre del 2016.

Sempre segons el mateix mitjà, l'extrem brasiler vol cobrar íntegrament els diners que van pactar i no una part proporcional com pretén el Barça. La demanda, que aniria dirigida a la Càmera de Resolució de Disputes de la FIFA, arribaria després de les declaracions de Josep Vives en què afirmava que l'entitat catalana no abonarà els 26 milions d'euros que li pertocarien al jugador per la seva última renovació.

"El Barça no liquidarà la prima a Neymar. Quan el xec es va dipositar a la notaria hi havia tres condicions per pagar-lo: que el jugador no negociés amb un altre club, que manifestés la voluntat de seguir al Barça i que no s'executés fins l’1 de setembre (el dia després de tancar-se el mercat de fitxatges). El xec torna a estar a disposició del club perquè no s’han complert aquestes condicions", va expressar el divendres passat el portaveu culer.

El debut haurà de seguir esperant

Cal recordar que LaLliga encara no ha enviat a la LFP francesa el certificat de transferència internacional, motiu pel qual Neymar no va poder participar en la victòria del PSG en el seu debut a la Ligue 1 i no ho podrà fer fins que el traspàs es materialitzi.

A més, L'Équipe ha informat que el Barça té de marge fins al 18 d'agost per autoritzar la federació que enviï l document per així donar validesa a l'operació. Si el club blaugrana no ho fa ràpid, el brasiler també es perdrà el partit contra el Guingamp d'aquest diumenge.