NeWind Foods, primera marca de productes de proteïna vegetal d'elaboració a Espanya, s'uneix com a patrocinador d'un equip de la Copa d'Espanya i el Mundial Jl80 Worlds de vela. D'aquesta manera, la marca, que es caracteritza per oferir una nova generació d'aliments 'plant based' que reprodueixen el sabor i textura de productes de proteïna animal, va indicar que es reafirma en el seu compromís i es posiciona com un dels patrocinadors de l'esport de vela, començant a la Copa Espanya de J80 al Reial Club Marítim de l'Abra, Guetxo (Biscaia), que se celebrarà del 18 al 20 de juny.

Així mateix, la companyia tindrà una presència destacada en el mundial J80 Worlds que se celebrarà del 3 al 9 de juliol a Copenhaguen, Dinamarca. La Copa Espanya en la classe J80 acollirà durant els tres dies els millors especialistes de la modalitat, entre ells diversos campions d'Espanya i del món.

Aquesta prova, que pertany a la J80 Sailing Series, congregarà 37 tripulacions que buscaran la victòria final després de les tres jornades de navegació.

Participació activa

La companyia comptarà amb una participació activa durant el campionat mundial competint amb la nau 'NeWind Foods' tripulat per Daniel de la Pedraja i Pablo Santurde, Alberto Padrón, Alvaro López Doriga, Jon Larrazabal i Luis Miguel Hernandez. Tots ells campions d'Espanya i del món de vela J80 2019.

"L'esport i una alimentació sana són fonamentals per a un estil de vida saludable, per la qual cosa, des de l'acabada de llançar marca NeWind Foods no dubtem en patrocinar a un dels equips que participen a la Copa Espanya de J80", va afirmar Juan Lizariturry, Conseller de NeWind Foods.

Plant based

NeWind Foods va assenyalar que busca liderar en un mercat creixent a través d'una completa gamma de productes de proteïna vegetal congelats, sense conservants ni colorants artificials, oferint als consumidors una nova generació de productes 'plant based' de valor afegit, a través d'aliments a base de proteïna vegetal texturitzada amb una recepta especial que li aporta no només el sabor de la proteïna animal, sinó també la seva textura.

La marca, que persegueix l'objectiu de fer accessible la categoria i "democratitzar el seu consum", respon a la demanda d'un consumidor que destaca que està cada vegada més interessat per una alimentació més "variada i compromès amb l'equilibri i la sostenibilitat del planeta. Una demanda que, segons dades de 'Protein Ingredients Global Business Review 2018/19-23', es veurà incrementada a Europa fins i tot un 57% el 2023".

La planta en la qual s'elaboren els productes de NeWind Foods, ubicada a Burgos i que compta amb la màxima puntuació en les certificacions IFS / BRC AA+, ocupa 160 persones i compta amb 3 línies de producció amb la tecnologia més avançada i una capacitat de producció de 18.000 tones a l'any.

Adaptada als més estàndards de qualitat i seguretat alimentària i "emmarcada en la línia de treball a favor del medi ambient de NeWind Foods", compta amb diferents iniciatives orientades a impulsar el seu desenvolupament sostenible. Entre d'altres, la utilització d'energia elèctrica de fonts 100% renovables o una gestió circular dels residus generats. Així com l'ús d'envasos i embalatges primaris més sostenibles i de cartó secundari 100% reciclats.