La japonesa Naomi Osaka ha guanyat per segona vegada l'Open d'Austràlia davant de Jennifer Bady, a la que ha superat per 6-4 i 6-3 en la gran final. La victòria dona a la tenista el seu 4t Grand Slam i la seva 21a victòria seguida.

4 finals, 4 victòries

Osaka és una de les grans campiones del moment després d'haver aconseguit el seu 4t Grand Slam. Amb només 23 anys, la japonesa ha guanyat el seu segon Open d'Austràlia. La tenista ja va aixecar l'Open d'Austràlia l'any 2019, a més dels US Open del 2018 i del 2020, a Nova York. Osaka, de fet, ha guanyat les quatre finals que ha disputat.

Naomi Osaka, és una de les tenistes en actiu més guardonades, per darrere de Serena Williams, Venus Williams i igualant Kim Clijsters. Osaka suma 21 victòries consecutives i no perd des de fa un any, al febrer, davant de Sara Sorribes. La tenista japonesa es troba en la 3a posició del rànquing mundial i ascendirà en la pròxima revisió a la 2a plaça gràcies a la victòria en el seu últim obert.

La japonesa ha disputat la seva 10a final en una competició professional davant de Jennifer Brady, amb molta menys experiència en partits d'aquest nivell d'exigència. La nord-americana disputava la seva segona final pertanyent al WTA Tour, i primera final de Grand Slam. Osaka s'ha imposat per 6-4 i 6-3 en 1 hora i 17 minuts.

Osaka guanya terreny a Serena Williams

Gràcies als seus èxits en els grans tornejos, Osaka s'està convertint en la tenista més dominant del moment, per davant de Serena Williams, al qui va guanyar a les semifinals. La nord-americana ha perdut bastant força en les últimes grans cites, ja que no ha tornat a guanyar des de l'Open d'Austràlia del 2017.

Imatge principal: Naomi Osaka, amb el seu quart Grand Slam aconseguit.