Edinaldo Gomes Pereira 'Naldo' és nou jugador de l'Espanyol. El club blanc-i-blau ha anunciat, per fi, el fitxatge del defensa brasiler de 28 anys procedent del FC Krasnodar, de la Primera Divisió russa.

Naldo arriba a Cornellà-El Prat traspassat i signa un contracte per a les pròximes tres temporades amb opció a una quarta en funció dels objectius esportius. 

Naldo té experiència en el futbol europeu després d'haver passat per clubs com l'Udinese, el Getafe, l'Sporting de Portugal o el mateix Krasnodar. El central, una de les alternatives en què la secretaria tècnica treballava des de fa dies, haurà de competir per un lloc a l'eix de la defensa amb Mario Hermoso, nova incorporació, i Óscar Duarte, que encara es recupera d'una lesió al genoll. 

Quique Sánchez Flores incorpora un altre futbolista amb centímetres i molts partits a les cames per intentar fer el salt i aconseguir el bitllet per entrar a Europa. 

L'Espanyol segueix a l'espera de poder signar un altre defensa i Diego Reyes és una de les prioritats. El central mexicà, propietat de l'Oporto, ja va jugar a l'RCDE Stadium la temporada passada en condició de cedit.