Mica en mica tot va tornant a la normalitat i el coronavirus va quedant enrere. I tal com va fer fa una setmana la Fórmula 1, també es defineix el calendari de MotoGP, que ja ha confirmat les 17 curses que conformaran el campionat del 2020 i amb el Gran Premi de Catalunya ubicat al mes de setembre.

La cursa catalana, que serà la vuitena prova del Mundial, es disputarà el dia 27 de setembre al circuit de Montmeló. S'arribarà a Barcelona en l'equador del campionat.

Andrea Dovizioso Marc Márquez Efe

En total hi haurà 13 curses a Europa, les primeres del Mundial, ja que és on està més controlada la Covid-19. I més de la meitat, 7, seran en territori espanyol. A més, en total es contemplen 5 doblets, és a dir, que es repetiria circuit en cinc curses.

En el cas que l'evolució de la pandèmia sigui bona a nivell mundial, estan sobre la taula dues curses a Amèrica i dues més a l'Àsia, però encara sense data fixada.