Giro radical en el futur de Bruno Guimaraes, qui era col·locat molt a prop del Paris Saint-Germain al present mercat hivernal. És una petició personal de Luis Enrique, que havia pressionat Nasser Al-Khelaïfi perquè el firmés amb efecte immediat, ja que està convençut que és un reforç necessari. I estaven disposats a pagar 115 milions d'euros, una xifra molt superior als 65 'quilos' de la seva clàusula de rescissió, que s'activarà a partir de juny.

Però Mohammed Bin Salmán no està disposat a negociar la sortida d'una de les principals figures del Newcastle United, de manera que no es mourà. Haurà de seguir les ordres d'Eddie Howe fins a final de temporada, i això ha fet que en el Parc dels Prínceps comencin a estudiar altres alternatives per a la medul·lar. Una gran notícia per a la resta d'admiradors que té el centrecampista de 26 anys, entre els quals s'ha col·locat el Barça, a l'Arsenal, al Liverpool o al Manchester United.

Bruno Guimaraes Newcastle Europa Press
Bruno Guimaraes/ Europa Press

I ara també al Reial Madrid, que asseguren que està molt atent al futur de l'internacional brasiler. Florentino Pérez no el perd de vista, i valora molt positivament la seva contractació, en especial, considerant l'assumible cost que tindria. Ja han existit els primers contactes, i li han traslladat l'enorme interès que tenen que aterri en el projecte de cara a la pròxima campanya, sent una de les cares noves per a Carlo Ancelotti.

Això es deu a la més que probable sortida de Dani Ceballos, que no està tenint pràcticament continuïtat, i no ha convençut amb les actuacions que ha realitzat. I, sobretot, al comiat de Luka Modric, que en aquests moments sembla complicat que segueixi durant més temps en el Santiago Bernabéu. El seu vincle expira en qüestió d'uns quants mesos, i ara per ara no hi ha constància que estiguin negociant perquè ampliï el seu contracte.

Luka Modric

Així que pot dir adeu després de més d'una dècada, i deixar espai al vestidor a un futbolista més jove, com és el cas de Guimarães.

Guimarães, una de les estrelles de la Premier League

L'evolució que ha experimentat Guimarães des que va aterrar en la Premier League ha estat magnífica, ja que va arribar després d'una etapa per l'Olympique de Lió on les coses no van acabar de funcionar.

És considerat com un dels millors jugadors del campionat anglès, i ha aconseguit cridar l'atenció del Madrid, del PSG o del Barça, que el consideren un objectiu primordial.