Ferland Mendy s'ha convertit en una peça indispensable per al Reial Madrid aquesta temporada, encara que tot feia indicar que hauria d'assumir un paper totalment secundari. L'arribada de Fran García va provocar que molta gent apostés que el '23' passaria a ser suplent habitual, i era un candidat a fer les maletes. Però Carlo Ancelotti ha preferit confiar en l'internacional francès, que es pot dir que ha complert amb nota.

Fran García durant un partit del Reial Madrid / Foto: Europa Press
Fran García/ Foto: Europa Press

És cert que les greus lesions de David Alaba i d'Eder Militao han ajudat que hi hagi menys competència en la defensa, però encara i així és necessari elogiar el bon rendiment que ha ofert el lateral de 28 anys d'edat. Defensivament sempre compleix amb nota i ofereix bones garanties, i poques vegades comet errors greus. No obstant això, a nivell ofensiu deixa molt a desitjar, i per aquesta raó Florentino Pérez prefereix que sigui suplent.

I veient que l'internacional espanyol no ha complert les expectatives, el pla que hi ha en el Santiago Bernabéu és firmar a una estrella mundial, com Alphonso Davies. Una cosa que deixaria a l'ex del Paris Saint-Germain, del Le Havre i de l'Olympique de Lió en una situació complexa, i més, si considerem que tan sols té firmat fins a 2025. I entitats com el Manchester United, el Chelsea, el Liverpool o la Juventus de Torí han contactat amb ell.

Tanmateix, i malgrat tot el que hem comentat prèviament, Mendy continua sense tenir intenció de sortir de la capital d'Espanya, on es troba molt còmode. Així que ha rebutjat totes les trucades que ha rebut el seu agent, i ha demanat al Madrid que li ofereixi un nou vincle. Per molt que els seus minuts es puguin veure reduïts dràsticament, prefereix quedar-se, i a més sap que Ancelotti té una total confiança en ell, com li ha demostrat.

Ferland Mendy

Per tant, en cas d'haver d'elegir 'Carletto' prefereix que sigui Fran García qui marxi traspassat, i retenir el gal al vestidor.

La relació de Florentino Pérez i l'agent de Mendy és molt dolenta

Encara que hi ha un factor que pot complicar la continuïtat de Mendy al Madrid, que és la mala relació que existeix entre Florentino Pérez i l'agent del futbolista, Paul Schianchi. Perquè al president no li va agradar que sol·licités una pujada de sou quan estava lesionat, i no la mereixia.

Haurem d'esperar per conèixer la sentència final.