Kylian Mbappé ha tornat a brillar a Europa i ha deixat l'eliminatòria de quarts de final entre el Borussia Dortmund i el Mònaco molt de cara pels francesos (2-3). Dos gols del futbolista francès i dues obres d'art per a tornar a trucar a la porta dels grans equips europeus amb només divuit anys.

El Mònaco de Leonardo Jardim ha tornat a meravellar amb un joc fresc i un equip jove amb moltes ganes. Una primera part demolidora ha marcat el partit i ha deixat tocat, però no enfonsat, un Borussia Dortmund que ha anat a remolc fins el final.

El guió previ del partit predeia un duel molt igualat, com així ha estat durant els primers deu minuts. Amb el record a Marc Bartra abans del xiulet inicial, el Mònaco ha anat prenent protagonisme i ho ha resolt en forma de gols. Minut 19 i estrena d'Mbappé i minut 35 i gol en pròpia dels alemanys. Dos gols que han fet justícia del domini dels monegascs a la primera meitat.

Però si el Signal Iduna Park té alguna cosa és que sempre dóna un punt extra. El Dortmund s'ha sobreposat a la segona meitat i ha retallat el marcador dues vegades, però mentrestant Mbappé ha tornat a trobar la xarxa de la porteria. Un 2-3 no és un resultat definitiu, però el Mònaco agafa un avantatge importantíssim que podria donar mig passi a les semifinals de la Champions League.

Jardim li ha guanyat la primera partida a Tuchel i l'estadi Louis II decidirà el semifinalista. Nou partit boig però gran espectacle entre dos equips que aposten per l'atac. A la tornada, tot pot passar. El Dortmund, no es rendirà.