L'Espanyol perd força a la línia defensiva. El club blanc-i-blau ha confirmat el traspàs de Mario Hermoso a l'Atlètic de Madrid per 25 milions d'euros més quatre en variables, a més d'un 20 per cent dels drets en una futura venda.

El club català i el madrileny feia setmanes que negociaven la marxa del defensa. L'entitat perica ha posat com a referència en tot moment la clàusula del jugador, 40 milions d'euros, sempre recordant públicament que a Hermoso només li quedava un any de contracte, cosa que reduiria el preu final.

Del traspàs a l'Atlètic, l'Espanyol únicament rebrà la meitat de l'import ja que el Reial Madrid és propietari del 50 per cent dels drets del jugador. El club blanc va vendre el defensa als blanc-i-blaus per 400.000 euros a l'estiu de 2017, que va signar fins al 30 de juny del 2020. El creixement de Mario Hermoso com a professional a les files de l'Espanyol ha estat molt notable: en la temporada 2017/18 va disputar 24 partits entre totes les competicions i en la 2018/19 va jugar 35 partits. A més, com a blanc-i-blau s'ha convertit en un habitual de la selecció espanyola absoluta.

L'entitat catalana, en el comunicat del seu traspàs, ha agraït al central madrileny, de 24 anys, el seu comportament en aquesta etapa i li ha desitjat els millors èxits personals i en la seva carrera en el futur.