Mariano Díaz és un nom important en l'actualitat del Reial Madrid. Perquè és un dels elegits per anar-se'n, i fer espai a la plantilla, així que ja li han comunicat que està obligat a fer les maletes. Carlo Ancelotti té molt clar que no aporta res a l'equip, i que per tant la millor solució per a tothom és que marxi. En cas de quedar-se, el seu rol continuarà sent residual, i jugarà entre poc i gens, com ja va passar la passada campanya.

A més, cal valorar un altre factor de pes, com és el fet que finalitzi contracte el 2023. Això implica que, en cas de no poder trobar un comprador per a ell durant aquest estiu, molt probablement marxarà l'any que ve, i sense deixar absolutament res a les arques. Florentino Pérez també prefereix que marxi amb efecte immediat, abans que perdre'l a cost zero, i la seva baixa tampoc no seria massa sensible.

De fet, ningú la notaria, veient els partits que ha jugat en les últimes temporades. Sempre ha estat a l'ombra de Karim Benzema, i ni tan sols ha estat la primera opció entrant des de la banqueta. A això també cal sumar-li els nombrosos problemes amb les lesions que ha acumulat, i que han provocat que passi més temps a l'hospital que als terrenys de joc. Quatre anys després de la seva arribada, la seva etapa arriba a la seva fi.

És anecdòtic recordar que va ser presentat com un galàctic, i que Mariano va ser l'elegit per lluir el dorsal '7' que havia deixat lliure Cristiano Ronaldo amb la seva sortida a la Juventus de Torí. L'hispà-dominicà va arribar després d'un any sensacional en l'Olympique de Lió, i va generar moltes expectatives en el Santiago Bernabéu, que mai no va poder complir. Esperaven que fos un nou ídol per a l'afició, però ara mateix és considerat un brivall, ja que està impedint l'aterratge d'un nou crac, com és Raúl de Tomás.

rdt embarba espanyol sabadell @rcdespanyol
Raúl de Tomás/ @rcdespanyol

Per poder incorporar un altre ariet, és fonamental que primer Díaz faci les maletes. I això és justament el que no està fent, mostrant-se inflexible en la seva postura.

RDT, desesperat per abandonar l'Espanyol

Florentino Pérez està impacient per aconseguir que Mariano deixi el Madrid, encara que de moment els seus intents estan sent inútils, i tampoc no hi ha cap club que s'hagi interessat per la seva incorporació. I no només el president està desesperat, ja que RDT també està ansiós per aconseguir abandonar l'Espanyol.

Vol anar-se'n tant sí com no del RCDE Stadium, i el seu somni és tornar a vestir de blanc, però lamentablement tot està congelat.

Almenys, fins que Díaz per fi marxi.