El Reial Madrid treballa en les sortides que es produiran aquest estiu a la plantilla blanca. Bale, Isco, Jovic i Mariano són noms que tenen molts números de jugar a un altre equip la temporada 2022-2023. Un cas especial és el de Marcelo. El capità de l'entitat madrilenya és una llegenda, però el seu rendiment és molt pobre i Florentino Pérez no el vol renovar.

Marcelo, llegenda viva del Reial Madrid

Marcelo ha estat un dels millors defenses de la història del Reial Madrid. Des de la seva arribada l'any 2007, provinent del Fluminense brasiler, el lateral de Rio de Janeiro ha guanyat amb el club blanc quatre Champions, cinc lligues, dues Copes del Rei, quatre Mundials de Clubs, tres Supercopes d'Europa i cinc Supercopes d'Espanya. És un dels jugadors de la història blanca amb més títols.

Marcelo Madrid Villarreal Europa Press

Marcelo, durant un partit amb el Reial Madrid aquesta temporada / Europa Press

El dia que Marcelo abandoni el Madrid, de segur que se li farà un homenatge a l'altura de les grans llegendes madridistes. Ha estat partícip dels èxits més grans de la història moderna del club i estaríem parlant del millor lateral esquerre de la història del Santiago Bernabéu, però Roberto Carlos li discuteix l'honor. Sigui com sigui, Marcelo és una part molt important de les darreres Champions blanques.

Vol renovar, però el seu rendiment és molt baix

El lateral de Rio de Janeiro ja té 33 anys. El seu rendiment ha decrescut molt en els últims anys i no té prou físic per ser titular a la defensa del Reial Madrid. Ferland Mendy li ha arrabassat clarament la titularitat i enguany Marcelo tan sols ha disputat quinze partits, entre Lliga, Copa del Rei, Champions League i Supercopa d'Espanya. 

Marcelo Real Madrid / Europa Press

Marcelo, en un entrenament amb el Reial Madrid / Europa Press

A l'ex de Fluminense li agradaria seguir una temporada més a la capital espanyola. És per això que li ha proposat a Florentino Pérez renovar molt per sota del que cobra actualment. El contracte acaba aquest juny i Marcelo vol estendre'l, perquè considera que encara és útil per desenvolupar un paper secundari i exercir de capità a les ordres d'Ancelotti. El president del Reial Madrid no està per la labor de renovar-lo. 

A més, Marcelo no vol marxar de Madrid perquè el seu fill Enzo juga a les categories inferiors del club blanc i és un dels joves més prometedors de 'La Fábrica'. Canviar de país significaria un trasbals massa gran pel fill, que és feliç al Madrid i té els amics aquí. Si Florentino no cedeix, Marcelo haurà de decidir quin és el futur més immediat: buscar equip o meditar la retirada per poder seguir amb la seva vida a la capital espanyola. 

 

Imatge principal: Florentino Pérez, president del Reial Madrid / Europa Press