El recent campió del món de MotoGP, el català Marc Márquez, se sotmetrà aquest dimecres a una operació a l'espatlla dreta. Un cop finalitzats els entrenaments de post temporada al circuit de València i Jerez, l'equip Honda ha confirmat en una nota de premsa que el pilot català ha partit cap a Barcelona per sotmetre's a una intervenció quirúrgica a l'Hospital Universitari Dexeus-Quiron.

"El pilot de l'equip Repsol Honda ha triat fer l'operació com a mesura preventiva després d'una consulta mèdica. L'operació serà similar a la realitzada a l'espatlla esquerra a finals de 2018", diu l'equip.

Marc Màrquez EFE

EFE

En la jornada d'aquest dimarts a Jerez la pluja ha resultat un obstacle per als pilots en l'últim dia d'assajos amb les noves motos de l'any vinent. Després dels dies d'assaig a Espanya (València i Jerez), els equips tindran tres noves jornades d'entrenaments (Sepang, 7-9 de febrer; Jerez, 19-21 de febrer; i Qatar, 22-24 de febrer) abans que a Qatar es posi en marxa al mundial de l'any 2020 el 8 de març.