L'esport és molt curiós i de vegades té històries entranyables. Però també demostra la seva cara més freak, sobretot en curses populars i maratons. Aquest és el cas de Lukas Bates, que aquest diumenge va completar la marató de Londres vestit de Big Ben.

No era per diversió, sinó que l'objectiu de Bates era entrar en el Llibre Guinness dels rècords com el corredor més ràpid en completar una marató vestit com un punt de referència. Per això aquest Big Ben amb potes. Prova complicada per a un mortal normal i més amb aquests condicionants.

Bates va completar els 42 quilòmetres, però va tenir un inesperat rival a l'arribada a meta. El Big Ben era més gran de l'esperat.

La proesa semblava impensable d'aconseguir, però Bates va superar la meta amb ajuda. Un final dolç i també amarg, perquè finalment no va poder batre el rècord que volia aconseguir. Va completar la marató en 3 hores i 54 minuts, més que el rècord que està registrat de l'any 2018 quan Richard Mietz va completar la marató en 3 hores, 34 minuts i 34 segons vestit de la Porta de Holstentor.