Més i més sorpreses relacionades amb Diego Armando Maradona. Si en les últimes hores es va saber la gran suma de diners que es gastava al mes, ara s'ha sabut que tenia un traster amb tresors d'un valor desorbitat.

Concretament, el Pelusa tenia guardades en el traster, situat a la localitat argentina de Béccar, moltes relíquies que li havien regalat al llarg de la seva vida. Regals de líders polítics mundials o artistes, trofeus que havia acumulat durant la seva carrera com a futbolista, altres premis que li havien entregat durant els anys, i vehicles de luxe.

Per exemple, en el traster hi té guardada una carta escrita i firmada per Fidel Castro, la guitarra amb la qual Andrés Calamaro va compondre la cançó Maradona, dues butaques amb les quals el van obsequiar quan entrenava a l'Al-Wasl de Dubai, una pilota de platí que li va entregar la FIFA, una placa que la mateixa FIFA li va donar en el passat Mundial de Rússia del 2018, botes de futbol, samarretes, trajos que havia portat en gales, entre d'altres objectes que no tenen preu.

Maradona EuropaPress

Maradona assegut en una butaca / EuropaPress

Maradona tenia una col·lecció de cotxes de luxe

Però això no és tot, ja que Maradona també tenia moltes altres localitzacions amb objectes i tresors personals. A la casa que Maradona tenia a la localitat de Campos de Roca va deixar alguns cotxes com un Rolls Royce Ghost valorat en 300.000 euros o un BMW i8 amb un valor que ronda els 145.000 euros.

Ara qui té feina de veritat és el seu advocat, Matías Morla, que està fent inventari de tots els béns de Maradona.

 

Imatge principal: Maradona assegut en un tron especial d'una banqueta de futbol / EFE