El Manchester City fa la feina i guanya contra el Newcastle en la jornada del Boxing Day (2-0). Els de Pep Guardiola s'han imposat a l'Etihad Stadium sense problemes en el penúltim partit abans d'acabar l'any.

Ilkay Gündogan al minut 14 de la primera part ha obert el marcador després d'una bona jugada entre Cancelo i Sterling. A la segona meitat ha estat Ferran Torres, al minut 55, que ha aprofitat un refús dins l'àrea per sentenciar el partit.

El City, amb un 76% de possessió, ha dominat de principi a final el partit. Ha multiplicat per tres les passades del Newcastle. I ha xutat en sis ocasions a porteria, tres vegades més que el rival.

Amb la victòria, el Manchester City escala posicions a la Premier League i ja ocupen la cinquena posició. El liderat encara és del Liverpool, que juga aquest diumenge, que està a cinc punts dels de Guardiola.

L'Arsenal d'Arteta sorprèn el Chelsea

A la resta del dia del Boxing Day, corresponent als partits disputats de la jornada 15 de la Premier League, hi ha hagut una sorpresa entre els grans partits: l'Arsenal del qüestionat Mikel Arteta s'ha imposat al Chelsea. També cal destacar l'empat entre el Leicester (2n classificat) i el Manchester United (3r). En el dia d'avui també han guanyat l'Aston Villa i l'Everton, i el Fulham i el Southampton no han passat de l'empat a zero.

De la jornada de demà el partit més destacat és el del Liverpool, el líder, contra el West Brom. Al mateix nivell estarà el Wolves-Tottenham, que tancarà la jornada a la Premier. El Leeds de Marcelo Bielsa jugarà a casa contra el Burnley i el West Ham s'enfrontarà al Brighton.

Wolves 27/02 - 20.15h Tottenham

Imatge principal: Els jugadors del Manchester City celebrant un dels gols contra el Newcastle / EFE