Aquest Manchester City de Pep Guardiola guanyarà la Champions League. Almenys passarà això si dissabte vinent contra el Chelsea manté el nivell que ha mostrat en l'últim partit de la Premier Leage contra l'Everton. Kevin de Bruyne, Gabriel Jesus, Phil Foden i l'homenatjat Kun Agüero amb un doblet han donat els últims tres punts de la temporada als citizens (5-0).

L'inici de l'exhibició del City

Domini, gols i espectacle. Les tres conclusions que es treuen de l'enèsima exhibició del City aquesta temporada. Els de Guardiola s'han divertit a casa en el dia del comiat del Kun Agüero, homenatjat per un estadi amb públic a les grades i pels seus companys.

Guardiola Aguero Manchester City EFE

Pep Guardiola donant la mà al Kun Agüero / EFE

I, a més, ha estat un duel d'aquells que semblen senzills per al City. Al minut 11 ja feia el primer gol De Bruyne. I al 14 ha fet el segon Jesus. Sort que el City no tenia tots els titulars sobre la gespa. L'Everton semblava un equip d'una categoria inferior. No tenia res a fer.

I quan els citizens han comès una errada, amb un penal en contra passada la mitja hora de joc, ha aparegut Ederson. El porter del City s'ha llançat a baix a la dreta i ha encertat la direcció del xut. Penal aturat i a continuar l'espectacle.

Ederson Manchester City Everton EFE

Ederson aturant el penal contra l'Everton / EFE

El millor adeu d'Agüero

El partit no ha tingut color. Quan el City baixava les revolucions, sempre apareixia Guardiola des de la banda cridant i reclamant intensitat. I aleshores el seu equip posava una marxa més i els de Liverpool patien. Els aficionats presents a l'estadi de Manchester han gaudit del seu equip, però sobretot han gaudit de les meravelles de De Bruyne.

Una vegada i una altra el City generava ocasions. Mahrez ha enviat una pilota al travesser ja a l'inici de la segona meitat. I al minut 53 ha marcat el tercer gol Foden. Poc després, amb menys de mitja hora per al final, ha entrat al camp el reclamat Agüero, i al minut 71 ha fet el gol més celebrat. Però no seria l'únic gol de l'argentí, ja que al minut 76 ha completat el seu doblet de cap per acomiadar-se de l'afició del City amb tots els luxes. I podria haver aconseguit un hat-trick perquè tot i els pocs minuts que ha jugat, ha estat el gran animador futbolístic del duel.

Aguero Manchester City Everton EFE

El Kun Agüero celebrant un gol / EFE

El Manchester City ha acabat superant l'Everton amb golejada i tanca la Premier League des del primer lloc amb 86 punts. Campió indiscutible després d'una temporada excepcional. I el City ha aixecat el trofeu. Ara l'objectiu de l'equip de Guardiola és guanyar el proper dissabte la Champions contra el Chelsea a l'Estádio do Dragão de Porto.

Imatge principal: Els jugadors del Manchester City celebrant un dels gols del Kun Agüero / EFE