El Manchester City ha superat el Cardiff, un recent ascendit, amb una exhibició de bon futbol i gols (0-5) per esvair els dubtes que va generar el mal debut de Champions. Els de Pep Guardiola han sentenciat el partit a la primera part i no han donat opció al conjunt gal·lès, que no ha aconseguit generar cap mena de perill.

El Kun Agüero ha avançat els citizens al minut trenta amb un gol després d'una gran jugada col·lectiva. Deu minuts més tard, Bernardo Silva ha rematat magistralment una centrada de Sané per fer-li una vaselina perfecta al porter. I abans del descans, Gundogan ha fet pujar el 0-3 al marcador amb un xut des de la frontal de l'àrea.

El guió de la segona part ha estat calcat. El City ha tornat a mostrar la seva millor versió. Riyad Mahrez, amb un doblete, ha arrodonit una golejada que li serveix al City per recomposar-se i cicatritzar la ferida del debut a Europa davant l'Olympique de Lió. A la Premier, els de Guardiola continuen invictes i segueixen l'estela del Liverpool, que ha sumat tots els punts possibles després de sis jornades.