El Mallorca ha remuntat dos gols de desavantatge a Son Moix, amb un 3-0 sobre el Deportivo de la Corunya, per signar el seu retorn a la Lliga Santander. El club balear aconsegueix tornar a la màxima categoria del futbol espanyol sis anys després amb dos ascensos consecutius, ja que venia de 2aB.

El Mallorca torna a l'elit del futbol espanyol després de signar un partit inoblidable per a la seva història. Ha aixecat un 2-0 en contra de Riazor amb una exhibició física i de futbol ofensiu.

A la primera meitat el seu domini ha trobat el premi del primer gol del croat Ante Budimir. El porter Dani Giménez ha salvat el Dépor amb dos grans aturades, una a Salva Sevilla de falta, però res ha pogut fer a la mateixa acció als 63 minuts amb el gol que igualava l'eliminatòria. I a falta de vuit minuts per al final Abdon Prats signava l'ascens amb un gran xut. El Dépor ha tingut al cap de Pablo Marí l'acció que li hauria donat l'ascens en l'última jugada del partit als gallecs, però la seva rematada ha acariciat el pal.

El Mallorca completa d'aquesta manera la Primera Divisió de la temporada 2019/20 i s'afegeix a l'Osasuna i el Granada, els altres dos equips que van materialitzar fa unes setmanes l'ascens directe des de Segona Divisió.