Luis Suárez, el '9' referent del Barça, torna per primera vegada a Anfield. L'uruguaià va arribar a Barcelona procedent del Liverpool i ara tornarà a trepitjar el seu antic estadi amb un nivell de motivació "insuperable". I també amb les ganes intactes d'arribar a la final de la Champions League.

No està sentenciat

"El Liverpool té una gran capacitat per guanyar la Champions", ha assegurat Suárez, i per aquest mateix motiu confirma que no està tot fet. El 3-0 del Camp Nou dona molts punts al Barça per passar a la desitjada final, però el rival, el Liverpool, va ser el finalista de la temporada passada i s'està disputant el títol de la Premier League.

Suárez no vol pensar en cap cas que el Barça és favorit i sí n'és conscient del repte que tenen aquest dimecres: "Hem d'estar atents de tots els detalls i no cometre faltes tontes". I ha recordat Roma, sense dir el nom: "Ja hem perdut eliminatòries guanyant en l'anada i no ens pot tornar a passar. L'any passat vam jugar relaxats. Dels errors se n'aprèn".

"Som professionals i hem d'estar a l'alçada. Atents durant tot el partit perquè si ens descuidem un segon es poden posar dins del partit", afegeix.

luis suarez barça efe

EFE

Sempre són perillosos

Sobre el futbol que espera Suárez del Liverpool ha puntualitzat la pressió que sempre tenen i que l'objectiu dels blaugrana és que "ens hem de fer forts amb la pilota". També ha dit que no poden caure en el parany del Liverpool i "no hem d'entrar en el joc d'anada i tornada".

És "especial" tornar a Anfield per a Suárez i ell també sap de primera mà que "tenen un plus perquè és com jugar amb un jugador més". A tot això, també defuig de les baixes del Liverpool perquè "no canvia res".

I ja està confirmat que si Luis Suárez marca a Anfield, no celebrarà el gol "per respecte" a la seva antiga afició. A més ha confessat que va arribar a l'elit gràcies al Liverpool i que "estic al Barça gràcies al Liverpool".

Jürgen Klopp Liverpool EFE
Prèvia Liverpool-Barça Klopp: "Has d'estar perfecte per derrotar el Barça" El Nacional
Ernesto Valverde Barça EFE
Prèvia Liverpool-Barça Valverde: "Hem d'atacar per marcar i guanyar" Bernat Aguilar