El PSG s'ha tornat a quedar sense guanyar la Champions League, però el projecte de Luis Enrique Martínez no perd crèdit. I el club parisenc, lluny de voler canviar de cicle, també amb l'adeu de Kylian Mbappé, dona total confiança als tècnics responsables de confeccionar la plantilla. I ara el PSG descarta un fitxatge que ha sonat des de fa uns quants mesos. I el Barça podria ser el gran beneficiat.

Bruno Guimaraes no és una opció per al PSG

El PSG es vol reforçar i té molts milions per fer fitxatges, tot i això ara sí haurà d'anar en compte perquè està sent vigilat després de les grans despeses dels últims anys. I com que la idea és reduir costos, alguns dels futbolistes que tenien en ment fitxar queden automàticament descartats.

Luis Enrique PSG Foto Europa Press
Luis Enrique assegut a la banqueta durant un partit del PSG / Foto: Europa Press

Un dels futbolistes que desapareix de la llista de futuribles del PSG és Bruno Guimaraes, tal com diu el Daily Mail. Tot i que es posa en dubte que realment hagi estat un objectiu real del club francès, el migcentre del Newcastle United sembla que no acabarà jugant al Parc dels Prínceps.

El cas és que Bruno Guimaraes, de 26 anys, acaba contracte al 2028 i té un valor de mercat de 85 milions d'euros, ja no forma part de la subhasta del PSG. És un futbolista caríssim i hauria de ser una aposta clara. I al PSG no hi ha cap necessitat de fitxar un futbolista com Guimaraes, que no estaria gens clar que fos titular indiscutible a les ordres de Luis Enrique.

Bruno Guimaraes gol Newcastle / Foto: Europa Press
Bruno Guimaraes celebrant un gol amb el Newcastle / Foto: Europa Press

El Barça té una oportunitat

I ara sí que el Barça tindria via lliure per fitxar Guimaraes. Al Barça li cal un nou migcentre titular i que pugui marcar el ritme del primer equip blaugrana. Però el pivot brasiler, tot i que seria una incorporació de present i futur, no apunta que pugui ser una alternativa real per al Barça. Degut al seu alt valor i a la falta de diners del club blaugrana és un somni bastant irreal.

I per això des del Barça valoren altres opcions per a aquesta posició com podrien ser Joshua Kimmich, Martín Zubimendi o Guido Rodríguez. Però tot dependrà de la situació econòmica i de quin futbolista pugui encaixar a nivell de fair play financer. Tothom és benvingut al Barça, però també haurà de ser un fitxatge financerament viable i que no suposi un daltabaix per a l'economia culer. I Bruno Guimaraes ara mateix no sembla una incorporació possible, encara que sí es tingui via lliure després de l'adeu del PSG.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!