Els dies passen i també s'apropa el debut oficial de Luis de la Fuente com a seleccionador espanyol absolut a tots els efectes. El tècnic d'Haro vol començar amb la revolució des d'aquest mateix mes de març, just quan arribi la primera aturada de seleccions. I Espanya tindrà una nova cara perquè es preveuen uns quants canvis.

Canvis de Luis de la Fuente a la Roja

El proper 25 de març Espanya jugarà contra la Noruega d'Erling Haaland per iniciar el camí a la fase de classificació per a la propera Eurocopa. I ja el dia 28 es jugarà a Escòcia la segona jornada de la competició. Però és que seria contra Noruega quan arribarien les sorpreses principals i les novetats i els debuts en els onzes inicials.

Luis de la Fuente en su presentación como nuevo seleccionador de España / Foto: Europa Press
Luis de la Fuente en el dia de la seva presentació com a nou seleccionador espanyol absolut / Foto: Europa Press

Està previst que De la Fuente faci un canvi total a la convocatòria. En cap cas vol tornar a l'estil ni als jugadors del passat, ja que creu que són futbolistes caducs. Alguns d'ells sí que continuaran, però gran part dels jugadors seran nous o seran recuperats. Molts futbolistes han perdut protagonisme en els últims anys, però ara estan fent mèrits per ser convocats. I De la Fuente vol premiar els que estiguin més en forma i apostarà per la meritocràcia.

I el que sembla és que molts jugadors joves tindran l'oportunitat de fer el salt a la selecció absoluta sota les ordres de De la Fuente. I també hi hauria debuts més que inesperats de jugadors que fa molt temps que no vesteixen els colors de la Roja ni en categories inferiors.

Luis de la Fuente dando una Rueda de Prensa como seleccionador español / Foto: Europa Press
Luis de la Fuente rient durant una roda de premsa / Foto: Europa Press

Stefan Bajcetic, la nova estrella espanyola

Un dels noms que està controlant De la Fuente i que té previst convocar per a l'aturada internacional del mes de març és el jove Stefan Bajcetic Maquieira. El migcentre del Liverpool, que està sent molt important amb el conjunt de Jürgen Klopp tot i només tenir 18 anys, ja va ser titular en el duel de Champìons League contra el Reial Madrid.

Stefan Bajcetic, nascut a Vigo i que va jugar en algunes categories inferiors de la selecció espanyola, també podria ser convocat amb la selecció de Sèrbia. I per evitar riscos, podria ser un dels escollits de Luis de la Fuente d'aquí a uns dies. El nou seleccionador espanyol té previst captar la nova jove estrella d'Anglaterra i tot apunta que jugarà contra la selecció de Noruega d'Erling Haaland.

Stefan Bajcetic Adama Traoré Wolverhampton Liverpool / Foto: Europa Press
Stefan Bajcetic jugant amb el Liverpool / Foto: Europa Press

Un jugador que pot actuar com a migcentre o també com a defensa central. Amb molta qualitat, bona planta i capaç de ser versàtil. A més, encara té molt camí per recórrer i la seva progressió encara és molt gran. I sembla que el Reial Madrid ja s'ha fixat en ell.