És sobresabut que l'NBA es troba entre l'altíssima competició i el show business. Només així s'entenen les paraules que va pronunciar la seva gran estrella, LeBron James, després de la sorprenent eliminació de l'NBA de l'actual campió, Los Angeles Lakers, en la primera ronda dels playoffs, contra Phoenix Suns. "Crec que jugaré per al Toon Squad aquest estiu en lloc dels Jocs Olímpics. Crec que en això em centraré, tractar de vèncer als Monstars o al Goon Squad, com els anomenem ara", va afirmar James després de la desfeta, una manera poc subtil de promocionar la segona part de la pel·lícula Space Jam, en la qual ell és el protagonista.

En les paraules, a més, també dona a entendre que no formarà part del Dream Team en els Jocs Olímpics de Tòquio, una notícia que ha deixat l'opinió pública nord-americana gelada.

LeBron no brilla i marxa molest als vestidors

Les sorprenents paraules de LeBron James van arribar minuts després que The King protagonitzés una escena molt poc habitual. En el tram final del partit, amb els Lakers ja sense opcions, James se'n va anar als vestidors, amb cara de pocs amics i sense saludar els jugadors rivals, una trista demostració de mal perdedor.

Després de l'escena, potser conscient de la mala imatge que estava donant, LeBron va tornar i va atendre els mitjans, encara que la seva referència a la pel·lícula que protagonitzarà no va acabar de convèncer els aficionats dels Lakers, que encara es pregunten com pot ser que l'actual campió ni tan sols hagi passat de la primera ronda dels playoffs.

Marc Gasol Lakers / EFE

Marc Gasol no ha completat una bona eliminatòria davant dels Phoenix Suns / EFE

Uns Lakers molt terrenals

Amb Anthony Davies lesionat i LeBron James lluny del seu millor nivell per la greu lesió que va patir al turmell, els Lakers han sigut en aquesta ronda contra els Suns més terrenals que mai, un equip molt minvat que ni tan sols va ser capaç de forçar el setè partit. La gran figura del partit va ser Devin Booker, dels Suns, que va anotar 47 punts per sentenciar als encara campions de l'NBA (100-113).

Marc Gasol, en el quintet inicial dels de Los Angeles en substitució de Drummond, va tenir una actuació més que discreta, ja que en 18 minuts en pista no va anotar cap punt i només va aportar 3 rebots i va donar 7 assistències.

 

Imatge principal: LeBron James no ha pogut liderar els Lakers a la pròxima fase dels playoffs de l'NBA / EFE