El Llevant i el Reial Madrid han signat un empat (3-3) en el partit més vibrant de tot el cap de setmana i què ha tingut de tot. Remuntades, Vinícius en mode estrella i un central del Llevant acabant el partit de porter. Al final, un punt per cap i el Madrid que es deixa els dos primers punts de la temporada.

Expulsion Levante Real Madrid EFE

El porter del Llevant, Aitor Fernández, ha acabat expulsat / EFE

Valencians i madrilenys han sigut els encarregats de tancar una jornada dominical de pocs gols i molta igualtat. Els blancs sabien que si guanyaven podien posar-se com a líders momentanis, a l'espera del partit de demà del Sevilla, i han començat molt forts. Tan forts que abans del minut 5 ja dominaven en el marcador.

Bale torna a marcar de blanc 580 dies després

Els noms propis del gol blanc tenen una mica de tot. El nouvingut Alaba ha trobat el referent Benzema a l'espai, el francès ha vist l'arribada del teòricament recuperat Gareth Bale i el gal·lès ha definit creuat per marcar el primer. Un any i mig després del seu últim gol de  blanc, Bale ha posat per davant els seus contra un Llevant que s'estava veient superat.

Celebracion Real Madrid Levante EFE

Bale celebra el seu gol / EFE

Els granota es mostraven força plans i no trobaven el camí per desfer-se de l'entramat defensiu d'Ancelotti, que ha repetit l'11 del debut a excepció de l'entrada d'Isco pel lesionat Modric. El Madrid seguia còmode però tampoc arribava amb perill, i el Llevant es sabia neutralitzat pels blancs. Amb aquest guió de partit s'ha arribat a la pausa d'hidratació de la primera mitja hora de partit, i abans del descans l'única ocasió mig clara ha sigut un xut molt llunyà de falta de Bale que ha sortit molt a prop del pal dret d'Aitor Fernández.

Més enllà d'això, molta humitat i calor a València i els dos equips que han agraït els 15 minuts de descans. Però qui ha aprofitat a la perfecció ha sigut l'equip local, que tot just en la primera jugada de la segona part ha trobat l'empat. Melero ha llegit bé la desmarcada de Roger Martí, el davanter ha definit ras i Courtois només ha pogut ralentir una pilota que ha entrat plorant a la porteria blanca. Començava un nou partit de 45 minuts.

Un golàs de Campaña remunta pels locals

I només 10 minuts després, eufòria llevantinista. Campaña ha caçat una centrada i amb una volea perfecta l'ha convertit en un autèntic golàs imparable per a Courtois. 2-1 però amb més de mitja hora per endavant. Ancelotti ha intentat aturar el cop amb un triple canvi just després del gol, i ha retirat a Isco, Hazard i Bale per donar entrada a la joventut d'Asensio, Vinícius i Rodrygo.

Celebracion Levante Real Madrid EFE

Roger Martí ha marcat el primer dels locals / EFE

I després d'uns minuts en què els ha costat recomposar-se, una passada genial de Casemiro l'ha transformat Vinícius en un molt bon gol per tornar a posar la igualada al minut 72. Des d'aquell moment, el partit ha embogit totalment. Róber Pier ha marcat el 3-2 en una falta lateral mal defensada dels blancs i 4 minuts després el jove Cantero li ha perdonat la vida al Madrid. Ha driblat Courtois i amb tot a favor ha enviat la pilota al pal.

Vinícius, estelar des de la banqueta

El Madrid ha aprofitat que el rival ha perdonat i ha anat a per totes. Aitor i Vezo han evitat el gol i en la següent jugada Vinícius ha fet una obra d'art per tornar a empatar. Clau l'aportació del brasiler des de la banqueta. Però Vini volia més i en una precipitació del porter local, Aitor l'ha tocat amb la mà quan Vinícius marxava sol i ha vist la targeta vermella.

Celebracion Vinicius Real Madrid EFE

Vinícius ha jugat mitja hora però ha sigut el millor dels blancs, amb dos gols / EFE

El Llevant ja havia fet tots els canvis i un futbolista de camp ha hagut de posar-se els guants. Rubén Vezo ha agafat la responsabilitat i ha acabat sota pals. El Madrid ha buscat la victòria però el Llevant ha intentat que es jugués el menor temps possible i ho ha aconseguit. El partit ha mort amb el Madrid intentant arribar a la porteria de l'improvisat porter Vezo sense èxit i els locals han acabat donant per bo un punt en el partit, amb diferència, més boig i bonic de la jornada.

Imatge principal: Vinícius defineix davant Aitor en el gol de l'empat a 2 7 EFE