S'està parlant molt de Frenkie de Jong en les darreres setmanes i de les milionàries ofertes que des d'Anglaterra estarien arribant per negociar el seu fitxatge, però el Barça té moltes més alternatives per aconseguir els 200 milions d'euros de benefici que durant les darreres setmanes va indicar Sport que es volien generar amb vendes.

En aquest sentit, l'esmentada font va informar que el Tottenham havia ofert 70 milions d'euros per Raphinha i que el FC Barcelona va rebutjar 80 milions d'euros del Bayern per Ronald Araujo, però també cal recordar que va arribar una oferta procedent de l'Aràbia Saudita de 100 milions d'euros per Robert Lewandowski.

Robert Lewandowski celebración Barça dobelete Alavés / Foto: EFE - Alejandro García
Robert Lewandowski, celebrant el doblet davant l'Alabès / Foto: EFE - Alejandro García

La venda de Lewandowski, un meló paral·lel

Mentre que el club ja es plantejaria considerar ofertes importants per futbolistes com Frenkie de Jong, Kounde o Raphinha, hi ha jugadors que se segueixen considerant intransferibles. Pedri, Ronald Araujo o Gavi en serien alguns, però, tot i que fins ara, Lewandowski també pertanyia a aquest grup, ja no estaria tan clar que segueixi sent així.

La primera temporada de l'ariet polonès va ser espectacular, i encara que, a nivell de números, la present no és mala, la poca transcendència que ha tingut en aquest principi de 2024 en el joc dels de Xavi Hernández se li ha recriminat molt. En els darrers partits, s'està veient una versió de Lewandowski més participativa, però la seva venda no deixa de ser un meló per obrir paral·lel al dels altres futbolistes.

Robert Lewandowski Barça / Foto: EFE
Robert Lewandowski, celebrant un gol durant el Barça-Osasuna de Supercopa / Foto: EFE

El futur és Vitor Roque

I a banda de les seves prestacions, el Barça també està pendent al factor Vitor Roque. El brasiler, després d'un curt període d'adaptació, cada cop entén millor el que li demana Xavi i ja suma dos gols a la Lliga. Evidentment, des del club es considera que ell és el futur, però sembla massa d'hora per a prendre una decisió dràstica pel que fa al futur de Lewandowski.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!