Un doblet de Borja Iglesias ha donat una important victòria a l'Espanyol contra el Leganés a Butarque (0-2) i permet al seu equip tenir opcions d'arribar als llocs europeus en l'última jornada.

Amb l'excepció dels primers minuts, on el Leganés ha començat millor amb una extensa bateria de centrades laterals que ha pogut defensar amb solidesa la defensa perica, s'ha vist clarament que l'únic equip que tenia un objectiu clar era l'Espanyol. El Leganés, amb la permanència assegurada i amb opcions a res més que això, no ha mostrat signes de reacció després del primer gol de Borja Iglesias.

El 'Panda' ha seguit en segon pla una desmarcada a l'espai de Wu Lei, el xinés ha definit amb força i Lunin l'ha pogut aturar, però el rebuig ha arribat a peus de Borja Iglesias, que ha marcat a plaer.

Wu Lei Leganes Espanyol EFE

A deu minuts del descans l'Espanyol ja dominava el marcador i, quan semblava que marxarien al descans amb un panorama idoni, tot s'ha posat encara més de cara. El capità del Leganés Bustinza ha entrat amb massa força a una pilota dividida i ha impactat amb Darder, l'àrbitre ho ha tingut clar i li ha ensenyat la segona targeta groga, expulsant-lo i deixant a l'Espanyol guanyant i amb un jugador més.

Quan semblava que l'Espanyol ho tenia més fàcil ha estat a punt d'empatar el Leganés. Una bona combinació entre els dos davanters pepineros, Braithwaite i En-Nesyri ha acabat a peus del marroquí, que ha creuat un xut amb rosca que semblava l'empat, però Diego López s'ha estirat i ha tret una mà prodigiosa per evitar el desè gol del marroquí en Lliga.

A partir d'aquí l'Espanyol ha tornat a jugar i Wu Lei, molt actiu durant tot el partit ha vist com Lunin li negava el gol amb una aturada de grans reflexes quan el xinès ja es veia celebrant el gol. Però finalment ha arribat la sentència. Unes mans clares de Siovas han significat un penal que no ha desaprofitat Borja per marcar el seu doblet particular i el 17è gol en Lliga.

Borja Iglesias Leganes Espanyol EFE

Amb aquesta victòria, l'Espanyol segueix mantenint unes mínimes opcions de jugar a Europa. Els pericos haurien de guanyar al RCDE Stadium a la Reial Societat i esperar que el Sevilla guanyi l'Athletic Club de Bilbao.