Kylian Mbappé va ficar la por al cos al Reial Madrid després de les seves declaracions. Perquè va ser entrevistat en finalitzar el partit entre el Paris Saint-Germain i el Lorient, que va tenir un resultat final de cinc a un, una golejada en què el davanter de 23 anys va participar amb un doblet. Però com era d'esperar, totes les preguntes que li van fer es referien al mateix tema: el seu futur, i el seu més que probable sortida el juny, quan acaba contracte.

Molts donen per fet que té un acord tancat amb Florentino Pérez des de gener, i que només queda que es faci oficial. No donen una data concreta, però sí que s'han atrevit a donar xifres, i fins i tot s'han revelat detalls com el seu sou, el dorsal que portarà, i altres clàusules confidencials. L'afició compta els dies que queden per al seu aterratge i la seva presentació, encara que poden emportar-se una sorpresa negativa. Perquè el pessimisme ha augmentat, després d'escoltar les seves paraules.

Florentí Perez EFE

Florentino Pérez/ EFE

"No he pres la decisió, però sí que hi ha elements nous. Què quins són? Elements nous. Estic tranquil, intentant prendre la decisió més encertada amb els meus éssers estimats. Si hagués pres una decisió ho hauria dit, ho hauria assumit. Sempre ho assumeixo. No he d'amagar-me. Vull prendre la millor decisió possible" va etzibar al prestigiós diari 'L'Équipe', mentre que va dir el següent a 'Le Parisien': "No és una decisió fàcil. Tracte de prendre la millor possible amb la meva família. Sí que és possible que em quedi en el PSG".

Segons sembla, encara queden uns petits detalls per resoldre abans del seu aterratge en el Santiago Bernabéu, i és que la seva mare i agent té unes peticions que encara no han estat acceptades. Perquè, més enllà d'un salari de 25 'quilos' nets per campanya, més uns altres cinc en funció de diferents variables, i un pagament en firmar de 80 milions d'euros, té altres exigències. I esperen que també siguin acceptades, per donar per tancat del tot el seu desembarcament.

El problema és que, en aquesta ocasió, el Madrid no ho acaba de veure tan clar. Perquè creuen que és completament desmesurat, i que ja en demana massa.

Mbappé exigeix el 100% dels drets d'imatge

Pel que sembla, aquestes pretensions consisteixen a tenir el 100% dels drets d'imatge. És a dir, que Mbappé es vol quedar amb tots els diners que es generin gràcies a ell i a la seva repercussió mediàtica. Una postura que Florentino Pérez espera que reconsideri, i que acabi rebaixant aquestes demandes.

Però l'encara futbolista del PSG ja es va mostrar inflexible fa uns dies, durant la convocatòria amb la selecció francesa. Perquè es va negar a acudir a uns actes publicitaris, en voler controlar per complet els seus drets.