El possible fitxatge de Kylian Mbappé pel Reial Madrid tindria una importància molt més gran que una simple incorporació d'un jugador de futbol. A ningú no se li escapa que el francès és un dels millors jugadors del planeta, i que per al Reial Madrid, el salt futbolístic seria abismal si aconsegueixen fitxar-lo, però quan es mouen estrelles de tal magnitud, hi ha moltes coses més al seu voltant.

Molt més que un futbolista

Perquè les grans superestrelles del futbol són, per si mateix, marques empresarials. Tenen molta gent darrere vetllant per la seva imatge i per explotar al màxim la marca personal del jugador, però a més de tot això, hi ha empreses que busquen associar-se als valors que projecta un cantant, un actor o, en aquest cas, un esportista.

Mbappé Reial Madrid PSG Europa Press

Mbappé celebra el seu gol davant del Madrid / Europa Press

I cert és que l'exjugador del Mònaco té moltes capes, i destaca per una infinitat de coses dins del terreny de joc, però m'atreveixo a assegurar que si es realitzés una macroenquesta sobre quina és la virtut més gran del davanter de Bondy, la gran majoria dels participants diríen que és la seva velocitat.

Mbappé. dins de tot el bo que és, és molt ràpid, tant en espais llargs, com en espais curts com en presa de decisions. I si tenim en compte la dimensió global del personatge, si alguna cosa vol mostrar al món és que és el líder actual, i en la pròxima dècada, de la selecció francesa. Sent insultantment jove, ja és campió del món, i vol aixecar el trofeu Jules Rimet en alguna altra ocasió amb les bleus.

Renault vol associar-se a Mbappé i al Madrid

Una combinació, velocitat i França, que encaixa a la perfecció amb l'empresa Renault. Perquè a les seves oficines hauran fet la mateixa reflexió que s'ha explicat en aquestes línies, i segons va publicar el diari El Mundo, tenen decidit presentar una oferta Florentino Pérez per convertir-se en el vehicle oficial del Reial Madrid, sempre que s'acabi fitxant Mbappé.

renault paris frança empresa efe

Les oficines de Renault / EFE

L'actual patrocinador és l'alemanya Audi, però el seu contracte finalitza el 2023, i si en aquell moment la proposta plantejada per Renault és més sucosa per al Reial Madrid no hi haurà problema en canviar de cotxe. Encara que Mbappé té 23 anys, encara no ha tingut temps de treure's el permís de conduir, i Renault vol aprofitar això per crear una imatge més potent encara.

La marca francesa de vehicles vol Mbappé a Madrid per vincular-se, tant al jugador, com al club, i espera veure-ho a l'estiu de blanc. Ells, de mentrestant, continuaran pensant la seva oferta, a un any vista, per convèncer Florentino que si van de la mà tot aniria sobre rodes.

 

Imatge principal: Kylian Mbappé celebra un gol amb el PSG / EFE