Jürgen Klopp també vol aprofitar la crisi del Barça, tant a nivell esportiu com econòmic, per poder emportar-se a una de les seves grans estrelles. El Liverpool té un ferm interès en una de les peces clau de Xavi Hernández, i espera convèncer-lo oferint-li un salari més elevat del que té ara mateix, a més de garantint-li que continuarà sent titular indiscutible, i formarà part d'un projecte més ambiciós.

El protagonista d'aquesta història és Ronald Araújo, que també s'ha vist afectat pel baix rendiment dels seus companys, i ha baixat les seves prestacions. Encara i així, és un dels pocs futbolistes que no ha rebut crítiques, en cometre pocs errors, i continua sent considerat com un dels millors del planeta. L'interès que existeix per la seva contractació és lògic, i han aparegut interessats en la subhasta com el Bayern de Munic.

Ronald Araujo torna de la lesió Barça - Celta|Cèltic / Foto: EFE
Ronald Araujo/ Foto: EFE

Però els de Thomas Tuchel no tindran gens senzill poder aconseguir els serveis del central de 24 anys. Començant per les pretensions que mostraran en el Camp Nou, on no es conformaran amb menys de 90 milions d'euros. Així mateix, també hauran de seduir el defensa uruguaià, per a molts, el millor del planeta en la seva posició, i ara també hauran de competir amb els 'reds', que l'han situat en la llista d'obsessions.

Klopp espera millorar l'eix de la rereguarda, i trobar un company de completes garanties per a Virgil Van Dijk. I és que no confia en Joe Gómez, mentre que Ibrahima Konaté és massa propens a lesionar-se, i Joel Matip no jugarà més en el que queda de campanya, en haver-se trencat el lligament encreuat anterior del genoll. A més, finalitza contracte al juny. En Anfield és una obligació fitxar un central, i han pensat en l'estrella del Barça.

Ronald Araújo

Araújo té l'oportunitat de provar sort en la Premier League, i arribar a Liverpool. Encara que primer serà necessari que Laporta, Deco i Xavi donin l'OK, una cosa que no apunta a ser fàcil.

El sou que el Liverpool ofereix a Araújo

Pot semblar sorprenent, però Araújo és una de les peces del primer equip del Barça que té una fitxa més baixa, en percebre quatre 'quilos' nets per campanya. El Liverpool li multiplicaria per tres aquesta xifra, i li oferiria 12 milions a l'any.

De manera que Laporta haurà de lluitar per convèncer a l'ex de Boston River i que rebutgi Klopp.