La Juventus de Torí i el Barça continuen negociant per un jugador que ha estat col·locat en la llista de transferibles per Xavi Hernández. I és que Franck Kessié no ha aconseguit convèncer l'entrenador, que ha decidit que marxi al present estiu. Considera que el millor per a totes les parts implicades és separar els seus camins, després d'un any de relació, i Joan Laporta dona suport fermament a la decisió del tècnic de Terrassa.

Així que ja fa temps que està buscant un comprador per a l'internacional ivorià. Ha protagonitzat múltiples rumors, i ha estat col·locat al radar del Tottenham Hotspur, del Manchester United, de l'Inter de Milà i d'alguns conjunts de la lliga de l'Aràbia Saudita. Però finalment tot fa indicar que la seva pròxima parada es trobarà en l'Allianz Stadium, després de ser una petició personal de Massimiliano Allegri, que s'ha obsessionat amb ell.

Kessie fent un passi|pas Barça / Foto: Europa Press - Oscar J. Barroso
Franck Kessie/ Foto: Europa Press

Creu que té tot el necessari per convertir-se en una peça clau per a l'entitat 'bianconera', i ser un dels referents de la reconstrucció que desitja fer el tècnic italià. En espera que es resolgui el cas Paul Pogba, que apunta a abandonar Europa en les properes setmanes, ja estan en negociacions molt avançades amb Mateu Alemany per l'ex de l'Atalanta de Bèrgam i de l'AC Milan, que veu amb molt bons ulls una tornada a la Serie A.

I ha donat l'OK a la 'Vecchia Signora', a falta que ambdues institucions arribin a un acord, una cosa que no hauria de resultar molt complicada. Laporta es conformarà amb pocs diners, i no demanarà gaire per Kessié, a causa que va aterrar en el Camp Nou amb la carta de deslliurat sota el braç. Concretament, s'estava especulant amb un pacte tancat a canvi de 15 milions d'euros, més una sèrie d'incentius que elevarien l'operació fins als 20.

No obstant això, ara la Juve ha canviat la seva oferta. I té intenció d'ajornar aquest desemborsament fins al proper any, és a dir, fins a 2024.

Kessié, cedit amb opció de compra obligatòria

Els problemes econòmics que també viu el conjunt torinès ha fet que no vulguin pagar tants diners ara per Kessié, i prefereixin realitzar aquesta inversió en 12 mesos. De manera que ara acollirien l'africà de 26 anys com cedit, amb una opció de compra obligatòria en finalitzar la campanya.

El Barça haurà de donar una resposta, però tot fa indicar que serà positiva.