El Reial Madrid acaba de fer una neteja important de la seva plantilla i a dut a terme alguns dels seus fitxatges més desitjats com ho ha estat la incorporació de Jude Bellingham. No obstant això, en termes generals, la plantilla blanca ha perdut potencial ofensiu, sobretot, perquè la sortida de Karim Benzema sembla lluny de ser oblidada amb els fitxatges de Brahim Díaz i Joselu Mato.

Per aquesta raó, Florentino Pérez podria segellar una nova arribada galàctica del pes econòmic de la de Bellingham i, naturalment, en aquesta ocasió seria el torn d'un golejador. No obstant això, les xifres que s'estan demanant per Harry Kane i companyia, les opcions que han sonat pel Reial Madrid, s'enfilen fins a partir dels 80 milions i, davant d'aquestes pretensions, el club necessita autoritzar vendes.

Florentino Pérez no lo ve claro barbilla / Foto: EFE
Florentino Pérez, president del Reial Madrid / Foto: EFE

Lucas Vázquez podria ser una de les vies per generar ingressos

Amb una economia per remuntar per tal de poder fer possible l'arribada d'un nou davanter, el Reial Madrid pentina la seva plantilla per tal d'identificar els futbolistes prescindibles i, sobretot, explotables en el mercat de fitxatges. I en aquest context, el nom de Lucas Vázquez ha entrat en joc, ja que, segons ha assegurat la Gazzetta dello Sport, la Juventus de Torí està interessada a fer del lateral gallec un bianconeri més.

Sigui com sigui, i tot i que Lucas parteix com a teòric suplent de Dani Carvajal, el futbolista d'A Corunya, als seus 31 anys, està gaudint d'un paper important a les ordres de Carlo Ancelotti, precisament, perquè Carvajal no està tenint bona sort amb les lesions en les darreres temporades.

De fet, als seus 31 anys, Lucas Vázquez ha arribat a participar en 30 partits entre totes les competicions, tenint un balanç de 1497 minuts, 4 gols i 3 assistències. Sens dubte, números que el postulen com un dels suplents d'or del Reial Madrid que sempre rendeixen per sobre del notable.

Lucas Vázquez Real Madrid / Foto: Europa Press
Lucas Vázquez, durant un partit amb la samarreta del Reial Madrid / Foto: Europa Press

La Juventus de Torí, convençuda

Segons l'esmentada font, la Juventus està convençuda de fitxar Lucas Vázquez i pretén presentar una oferta formal per endur-se'l a Itàlia. Amb tot, tot i que el jugador tingui un valor de mercat de 8 milions d'euros i li resti un any de contracte, Florentino té clar que no facilitarà la seva sortida per menys de 15 milions d'euros, una xifra raonable tenint en compte que és un dels futbolistes que sempre s'ha mantingut fidel al club.