Dia de festa a Anglaterra, però el Manchester United de José Mourinho segueix en la bona línia i s'ha imposat a casa contra el Sunderland en la clàssica jornada del Boxing Day. Contra un dels candidats a baixar de categoria, els red devils han resolt el partit al tram final després d'una joia de taló de Mkhitaryan i un altre gol d'Ibrahimovic (3-1). Sisena posició a la Premier League i aspiracions renovades.

El United prossegueix la seva escalada. L'equip de José Mourinho confirma contra el Sunderland a Old Trafford la millora de resultats que l'acompanya en els últims partits amb l'objectiu principal de ser equip de Champions League.

Els de Manchester han aconseguit la seva quarta victòria consecutiva contra el Sunderland, antepenúltim a la taula. Els de Mourinho han obert el partit amb un gol de l'holandès Daley Blind sis minuts abans del descans després de rebre una pilota del suec Zlatan Ibrahimovic, que ha sentenciat al minut 80.

Ibrahimovic ha sumat el seu dotzè gol en aquesta temporada a la Premier. L'atacant suec ha culminat el seu gran partit amb una assistència de luxe en el tercer gol. Centrada per la banda dreta que finalitza amb un espectacular toc d'esperó fr l'armeni Henrikh Mkhitaryan. Abans d'acabar, l'italià Fabio Borini ha fet el gol de l'honor amb una gran volea.

El United és sisè a la Premier League amb 33 punts, a tretze d'un Chelsea molt líder. Els de Mourinho segueixen escalant posicions i ja tenen a tocar les posicions de Champions.