El Barça necessita continuar alliberant massa salarial després que Joan Laporta, president del Barça, assegurés que el club no podrà fer moviments a la pròxima finestra de traspassos. Així doncs, la situació econòmica del Barça continua sent complicada i el president del club ja s'ha posat fil a l'agulla per millorar l'aspecte econòmic a can Barça. Per fer-ho, la junta directiva ha arribat a la conclusió que un jugador haurà de sortir de l'equip al gener i la decisió ja està presa.

Es tracta de Memphis Depay, jugador del Barça que en els últims mesos ha estat en el focus per ser un dels jugadors destinats a sortir al pròxim mercat de fitxatges. El davanter neerlandès no ha tingut gaires minuts sota el lideratge de Xavi Hernández i no veuria amb mals ulls una sortida, la qual li garantiria més minuts de joc i milloraria les seves condicions econòmiques.

Memphis Depay celebració gol Barça / Foto: EFE
Memphis Depay, jugador del Barça / Foto: EFE

Una venda per millorar les expectatives econòmiques

L'objectiu que es persegueix amb la venda de Memphis Depay és molt clar: fer caixa com més aviat millor. El Barça busca fer caixa de manera urgent perquè no podrà fer cap moviment al mercat d'hivern si no continua alliberant massa salarial i si no aconsegueix més ingressos. Per tal de poder continuar operant, la Juventus de Torí se situa com una figura clau per al futur econòmic del club.

L'equip italià ja es va interessar en el jugador dels Països Baixos durant l'últim estiu, però finalment no va aconseguir els seus serveis per les seves altes pretensions econòmiques i per la seva negativa a sortir del Barça. Ara, amb el jugador acabant contracte el 2023, el panorama apunta a ser diferent i l'extrema necessitat del Barça podria desbloquejar l'operació.

Memphis Depay Barça / Foto: EFE
Memphis Depay, jugador del Barça / Foto: EFE

Memphis, un jugador que no ha passat desapercebut

En la seva etapa com a jugador del Barça, que va començar a l'estiu de 2021 i com un fitxatge estrella i a cost 0 a petició de Ronald Koeman, Memphis Depay ha estat un jugador important que va ajudar al club en un dels moments més complicats de la seva història i els seus números el demostren: 14 gols i 2 assistències en 41 partits amb la samarreta blaugrana, números que van ajudar a deixar el Barça com a subcampió de la Lliga 2021/2022.

Ara, amb un clar excés de jugadors d'atac a la plantilla, sense comptar amb minuts (només ha jugat dos partits aquesta temporada) i amb la necessitat d'alleugerir els comptes del club, Memphis Depay se situa a la rampa de sortida culer i el club intentarà aprofitar l'última oportunitat d'obtenir algun ingrés, ja que el jugador neerlandès acaba la seva vinculació amb el Barça a l'estiu de 2023 i quedarà lliure.