James Rodríguez s'ha quedat sense equip aquesta setmana. L'exfutbolista del Reial Madrid fa diverses temporades que està lluny de la màxima elit del futbol mundial. El futbolista colombià va arribar a ser una de les millors cames esquerres del panorama mundial, però amb el pas del temps ha anat rebaixant el seu nivell i compromís fins al punt de d'encadenar diferents destins que estan molt per sota del talent que té a les seves botes. 

James Rodríguez, quan el talent no sempre és sinònim d'èxit

I és que després del seu irregular pas per al Reial Madrid, on només va ser capaç de brillar durant la primera de les quatre temporades en què va vestir la samarreta blanca, James va encadenar tres campanyes consecutives jugant al Bayern de Munic (en dues d'elles) i a l'Everton. Però després del decebedor pas per aquests dos equips, va recalar a l'Al-Rayyan S.C del Qatar, un destí que l'allunyava dels millors equips del món. 

james rodriguez thomas partey everton arsenal europa press
James Rodríguez durant un partit amb l'Everton contra l'Arsenal / Foto: Europa Press

Però després de només 12 partits al país asiàtic, en un intent quasi a la desesperada, el '10' colombià va firmar per un Olympiacos que havia de servir de trampolí per tornar a un equip de les cinc grans lligues. Res més lluny de la realitat, el pas per Grècia ha estat encara pitjor que els anteriors. Perquè fa menys d'una setmana, el club d'El Pireo va anunciar que rescindia el contracte de la seva estrella a causa d'una disputa que va tenir amb l'entrenador de l'equip, José Antigo, que va decidir substituir-lo al descans del partit contra el Panathinaikos, provocant, conseqüentment, l'enuig del seu jugador més talentós. 

La Kings League pica la porta de James

Un cop es va conèixer la notícia que James Rodríguez, amb 31 anys, es quedava sense equip, els primers que van encendre les alarmes van ser els presidents de la Kings League, que estan intentant tancar els millors fitxatges possibles de cara al segon split de la competició, que començarà el pròxim 6 de març. I dintre d'aquests, el que va decidir donar el primer pas va ser Perxita, el president de Los Troncos, equip que va arribar a la Final Four del Camp Nou

L'streamer es va posar en contacte amb un jugador professional que té bona relació amb James perquè li proposi jugar amb Los Troncos aquest estiu. Però la resposta de l'exfutbolista del Reial Madrid no ha estat positiva. Segons ha explicat el propi president, el colombià ha assegurat que "sí que he vist la Kings League, però no la segueixo gaire, quan tingui 38 anys ja aniré cap allà", esfumant la possibilitat de veure'l jugar al Cupra Arena durant el pròxim split.

Així doncs, el que sembla clar és que James no serà una de les sorpreses que té preparades la competició presidida per Gerard Piqué de cara a la pròxima temporada.